Jobbigt!!

Det är så jobbigt att vänta!! Timmarna går rätt sakta och jag vill bara höra att allt är okej och att han mår bra. Om allt gått enligt planen så sitter han på planet nu och har inte allt för långt kvar innan han landar på JFK. Det står på flygbolagets hemsida att planet är i tid osv, det är ju alltid något.

Vad jag längtar!!!

Kom snart babe <3

Oh!

Som jag har längtat, i tre veckor och hela denna dag. Först får jag ett sms där det står att Han är på det andra planet i Frankrike, dvs. där Han skulle byta. Sen för en timme sen får jag ett nytt sms där det står att hans flyg är inställt och att Han kommer imorn..fattar ni känslan? Jag har varit helt uppspelt de senaste timmarna, helt fylld av glädje och längtan för att få träffa min fina pojkvän som jag inte sett på nästan 6 månader. Så krossas den och känslorna omvandlas till tårar..han kommer inte idag..!! Okej han kommer ju imorgon, men min längtan är sååå stor nu att jag bara vill ha honom här. Jag kommer inte kunna sova, inte göra någonting. Nu vill jag bara höra hans röst och höra att allt är okej. Han är på väg till ett hotell och ska sova där över natten..stackare. Vill vara hos honom.

Men det viktiga är att han är okej och mår bra, hel och behållen.


 Men oh vad jag längtar..<3

Vi ses imorgon!

Nu har jag precis lagt på "luren" på Skype och avslutat mitt samtal med D. Vi sa " vi ses imorgon", det var väldigt länge sedan vi sa så!
Trots allt känns det både verkligt och overkligt att han faktiskt kommer imorgon, det ska bli underbart att bara få se honom! Det är nästan 6 månader sedan jag såg honom "face to face"..den längtan är obeskrivlig!



image40


p.s. jag bjuder på en gammal bild

Nej!

Det är ju sådär Lagom irriterande att jag går och blir sjuk just nu. Av de 6 månader som jag varit i USA ska det ju självklart inträffa när min älskade pojkvän är på väg. Ne fy tusan säger jag bara!
Men jag gör mitt allra bästa för att bli bättre och friskare och ska försöka hindra att det bryter ut hos honom, men frågan är om man kan styra det? Jag kör i alla fall med alla möjliga mediciner för att få bort baseluskerna, hur det nu stavas..

Hoppas att ni är friskare än jag och håll en tumme för att jag blir frisk snart :)

En helg och en sjukling

Ja denna helg har bjudit på det ena och det andra. Roligt har det varit. Det blev som sagt bio på lördagkvällen. Jag och Sara var säkra på att "Meet the Spartans"eller vad den hette (man såg bara Meet the Spar..när man köpte biljetterna) handlade om en man som kom hem till sin hemstad+familj för att presentera sin blivande fru. Så var det dock inte utan denna film var typ en parodi på alla möjliga kändisar i USA, alla från Shrek till Paris Hilton..Den var väldigt annorlunda och kanske inte den bästa filmen, men lite rolig var den allt.

Femåringen i min familj blev ju sjuk i torsdags och var hemma från skolan i fredags. Och när jag vaknade på lördagmorgonen kände jag att det inte stod helt rätt till i kroppen. Idag, måndag, är det inget vidare om jag ska vara ärlig. Jag gick och la mig vid nio igår så jag är inte precis sömnig, däremot trött pga jag är sjuk. Men ja, jag käkar medicin så jag ska nog kvickna till snart. Detta tröttnar man ju på. Det jobbiga är att jobba när man är sjuk. Visst barnen kan underhålla sig själva medan jag övervakar dem och ger de snacks och lunch. Men min röst pallar inte, haha. Jag kraxar typ, helt hes och rosslig. Ne usch! Hatar att hosta, det gör så ont. Värre är det nästan när jag nyser..men ja. Det går över :)

Nu är det två dagar tills D kommer. Fatta om jag är pepp! Oh ja! Även om jag är sjuk så är jag pepp. Men det är nästan värre att vänta dagarna precis innan än när man har någon vecka kvar..haha, för nu vill jag ju liksom bara att han ska komma!

Alla barnen sover i huset. Men det är lite folk i källaren som sätter på marmor på en bardisk, skulle vara skönt o inte ha de här under den tid som barnen sover så de inte blir väckta..men de är nog klara snart..

Ha det!

image39

Huvudkaraktärerna i Meet the Spartans, snyggt med ditmålade magrutor :P

Snart dags att ta tag i lördagen..!

Nu ligger jag här i sängen under mitt varma täcke och myser lite. Eller ja, jag tuggar tuggummi som smakar melon/mint, mmm!
Dagen har bestått av en sovmorgon som jag skulle kunna göra ännu längre. Sedan har jag jobbat mellan 11-4 vilket kändes lite halvt onödigt men framförallt rätt så segt. Det är alltid skönare när man är ensam hemma med barnen och föräldrarna inte springer ut och in i huset. Det blir ju lite andra rutiner då liksom. Men ja, det har gått bra. Femåringen är sjuk och jag känner att min hals inte alls är som den brukar vara, det kliar och jag hostar lite. Men har jag tur så blir det inte värre, detta kan jag ju leva med ;)
Sedan är ju Sara här med och det är härligt det. Vi körde på mango, morötter, körsbärstomater, cashewnötter och några chokladbitar igår när vi började titta på Good Luck Chuck..det började i alla fall med en nyttigkväll, men lite onyttigheter mår man ju knappast dåligt av :P

Snart bär det av till CVS för att lagra snacks inför bion, vi hoppas på Atonement eller Juno, men vi ska visst få en fjärde person med oss nu också. Från början var det tänkt vi två och en annan svensk, men hon har raggat med en kompis så det skadar väl inte. Blir spännande att se vad kvällen bjuder på. Själv är jag hungrig så jag längtar efter mat. Det känns som en rolig kväll.
By the way så börjar jag bli liite bättre på att inte säga "jag skojja, eller förlåt jag skojja bara" när jag och Sara "muckar" eller drygar oss, lite framsteg kanske, haha? Ne men det är roligt att hon är här..

Nu får jag väl ta tag i livet och välja kläder kanske..?

Ha en trevlig kväll...eller ja, natt ;) det är ju flera timmar kvar på lördagen för alla som festar på i Svea :P

"Håll i hattarna"


image38


Yeah


Dagen eller rättare sagt veckan har gått fort och nu är det fredag. Jag älskar fredagar! Inte för att jag klagar på lördagar, men det är så härligt att gå och lägga sig på en fredag, oavsett vilken tid det är (!) för man vet att det inte är sista dagen med sovmorgon när man vaknar på lördagen, och det händer alltid något roligt på fredagar. Sen är det liksom fredagsmys med dess olika innebörder, när jag var liten var det liksom Fångarna på Fortet och chips, nu är det väl lite annat haha! Klarar mig utan både fångar på fortet och chips, men det är ju roligt när det är mysig stämning!


Denna fredag kommer Sara och det blir mysigt. Det blir nog lite film, lite gott och prat :) Sedan får vi väl se vem det är som pratar/slåss/snarkar inatt..haha!

Hahah, vad komiskt! Sara ringde nyss, "när man talar om trollen!"

Har pratat med mami och Darre idag, energifaktorer må jag säga, blir inte annat än glad av att prata med dem!


Nu blir det gymmet, med lite ny musik, det älskar jag!


image37

pink

Bara två korta saker.

1. Jag har en ny mobiltelefon, amerikansk, eftersom mitt batteri dog hela tiden. Har en likadan modell men denna är rosa, lite smyg tufft :P Men skönt att ha en som man kan prata med i en minut utan att den slocknar !

2. Ibland önskar jag att några kunde låta bli och ha massa synpunkter om vad jag gör osv. för det är jag som är här i USA och inte ni, och ni vet inte hur det är..så jag ber er, om jag vill komma hem på besök, uppmuntra mig hellre att komma hem än att komma med andra förslag och idéer..tack :)

Nu ska jag sova,

I helgen blir det Sizzlehelg <3

....och om en vecka är D här och jag får äntligen se honom på riktigt. Det ska bli underbart!


image36

En gång till

Nu kommer ytterligare ett inlägg, men jag vill inte blanda vardag med sorg..inte när det gäller att någon har lämnat livet.
I alla fall så har min laptop segat sig lite idag och därför är inläggen lite täta, men jag ville skriva om Heat förut, men jaa, det gick inte.

Idag har det inte hänt så mycket. Har jobbat, gick mycket bra. Sedan har jag pratat med the one på Skype vilket var Lovely! Long time no see!!

Därefter blev det lite middag med familjen och sedan tittade jag färdigt på The Holiday. Ja jag var en sväng på gallerian och gjorde nyttigt av med lite pengar igår ;) Bland annat köpte jag The Holiday ( <3 ) och Good Luck Chuck. Kände att jag behövde två bra filmer, det är ju billigt här med för er som inte hört det tidigare! Jag köpte även en skjortklänning (typ), en vanlig klänning samt en parfym, nu slår jag till på stort haha. Njee inte direkt om man tänker på vad jag kan shoppa ;) Men jag sparar ju nu när D kommer. By the way så är det en vecka kvar. Eller ja, svensk tid, min kväll är ju inte slut men imorgon om en vecka, jaa, då kommer han!! Ne ska inte babbla mer om det..väntar ivrigt på att tiden ska rusa men vara rolig ;)
Efter The Holiday blev det gymmet, mycket värt det med! Hade fått ett mail av en kvinna,Fran, som jobbar där. Hon berömde mig väldigt mycket för att jag tränar så bra ;) Ett liknande mail fick jag för någon vecka sedan av han som gav mig touren på gymmet, Justin. Verkar bra so far...haha, men det blir inte så mycket träning när D är här så jag får ju passa på nu :)

Förresten så börjar jag skolan här i USA imorn
, det ska bli intressant att läsa engelska med amerikaner (!) men det blir säkert roligt, om inte annat så lär jag ju mig ännu mer :)

Ha det fint, nu ska jag sova

Sovgott
image35

I do miss my brown hair..

Heat Ledger R.I.P

Heat Ledger har lämnat livet på jorden..

Jag ska väl inte skriva på något speciellt för jag kände ju verkligen inte människan, även om man tror man gör det från filmerna. Men jag tycker ändå att det var väldigt tråkigt att höra, det finns spekulationer om att han ätit sömnpiller till döds typ, väldigt tragiskt..men det enda vi kan göra är att hoppas att han får det bättre och skänka en tanke till de anhöriga, även om vi inte vet vilka de är..
Jag tyckte i alla fall att han var en väldigt bra skådespelare.



R.I.P


image34

27 dresses

Denna film, 27 Dresses, såg jag och Åsa och hennes kusin ikväll. För er som har sett The Holiday och tyckte om den filmen kan jag verkligen rekommendera 27 Dresses...man blir så glad!
Inatt kommer jag sova gott, eller i alla fall gå till sängs med ett leende..Och snart kommer D hit, jag vågar inte ens räkna dagar för då kommer jag tappa stinget totalt, haha! Men snart, snart så kommer han <3

Sovgott :)



image33

I skidbacken!

Nu har jag åkt med Åsa, en härlig tjej från skolan i Sverige, och hennes faster+familj till Windham i USA. Här har vi åkt skidor så vaderna värker och skinkorna tinar upp! Ne men det har varit hur roligt som helst. Jag har ju inte träffat Åsa sedan juni typ och så är vi båda här i USA nu, det känns väldigt underligt men roligt!
Det var ett bra tag sedan jag åkte skidor men jag tar mig ner för backarna utan att köra in i skogen, det går riktigt bra faktiskt och det är roligt. Vi har kört på båda två så det susar om oss ;)

Jag vet inte riktigt vad som har hänt mer sen sist. Jag var och fikade med Sara, en svensk au pair, på Starbucks i torsdags, det var trevligt och därefter bar det av till gymmet där jag sedan bastade med Tatiana, en au pair från Ecuador, det var jätte roligt. Sedan blev det jobb på fredagen och därefter blev jag upphämtad av Åsa och det bar av till backarna!

Igår, lördag, var vi på bio på kvällen. Vi såg Sweeney Todd med Johnny Depp. Det var en väldigt annorlunda film men sevärd, men man ska dock inte vara känslig för blod och sånt, hehe! Man fick höra Johnny sjunga, vilket inte var alls fel!
Någon som har sett den filmen? Vad tyckte ni?

image32

Jätte läskig dröm!

Har ju glömt o skriva av mig om min hemska dröm som jag hade för någon natt sedan. Nu är det inte så att jag minns lika mycket av den drömmen som jag brukar minnas (brukar kunna berätta i typ 10 minuter)..Men i alla fall. Det tydligaste jag kommer ihåg är att jag möter pappa i huset (på en kväll), typ som att jag kommer ner från övervåningen eller så. Jag ser att han ser helt skrämd ut, och tro mig, det ser man sällan på min pappa. Han tittar ut genom de stora glasfönstrena och berättar skrämt men tydligt att han tidigare, jag minns inte om det var under samma kväll eller en annan, sett ett stort spöke flyga genom den lilla trädgården och att han nyss såg det igen. Då pratar vi inte om lilla spöket Laban utan snarare om något stort väsen som för ljud, lyser upp mörkret och för sig snabbt. Jag får kalla kårar i hela kroppen bara jag tänker på det.
Detta är det jag minns, resten av drömmen är luddig men jag vet att det var flera saker som handlade om just spöken och att vi försökte fly..och att jag vaknade upp och var jätte rädd. Jag hann inte bli rädd för att ligga i mörkret innan jag somnade om men jag var jätte rädd i drömmen. Det var känslorna av total maktlöshet: det går inte att gömma sig, inte försvara sig och inte fly..usch! Jag somnade dock om och fick bättre drömmar istället för att vakna med ett obehagligt baggage på hjärtat, men ja ruggigt var det!

Någon annan som drömt något liknande?

Bild nummer två påminner mig väldigt mycket om vad det var vi såg, utan lila revben då haha, ne men samma typ av form och så...usch kommer ju inte kunna sova!

Men jaa, jag hoppas på en fridfull natt!


image29image31

Ännu en bebbe på gång

Japp, det rätta ordet för vad som händer bland kändisarna i USA är Babyboom! Alla par verkar producera för fullt, haha :P Senaste jag hörde om var detta par:

image28


Matthew McConaughey och Camila Alves har en bulle i ugnen!

Sedan undrar jag om Brad Pitt och Angelina Jolie ska ha en liten knodd snart, var det inte tal om det ett tag? Blir spännande att se iaf.

Lätt godaste!

Mmmmm....MANGO!

Så sjukt gott! Jag åkte till mataffären efter gymmet idag ihopp om att hitta just denna frukt, och visst fanns den där..Bara det att den inte var mogen alls, snarare Grön! Det blidde lite cashewnötter istället, men ja, sukten efter mango kommer förfölja mig!

Godnatt
image27

Det finns fler!

Det är ju inte så att jag bara saknar en person på andra sidan Atlanten, det finns många som jag tänker mycket på. Här kommer en till:

image26

Anida, Jag saknar dig grymt mycket! Jag saknar våra skrattattacker, våra promenader, eller bara samtal som får en att må riktigt bra! Jag hoppas du vet det vännen<3

Saknad!

Här borta på andra sidan Atlanten fattas en speciell person, en person som känner mig som ingen annan gör!


image25

Du är oslagbar!

image24

Det går inte en stund utan skratt och leende när vi ses <3


image23

Oändligt många roliga minnen!




Det är svårt utan dig!




Måndag

Så var det måndag igen. Känns väl inte helt fel eftersom tiden flyter på och det gillar vi, för då betyder det väl att man har roligt? Det har i alla fall jag haft och roligare bli det ;) Jag ser fram emot helgen, mot nästa onsdag, för då är det en vecka tills Dario kommer hit, och därefter kommer min far och hälsar på. Sedan är februari liksom slut (!!)

Idag känner jag mig rväldigt trött. Jag funderar på om jag ska åka och träna eller inte. Vet inte om jag kommer få så mycket gjort ärligt talat så på ett sätt är det kanske är bättre att skippa det och ladda för imorgon istället? Tränade mycket bra förra veckan och måste nog ladda om lite. Skaffa lite ny musik och vila musklerna en dag.

Jag sitter och tittar på biljetter till basketmatcher på Madison Suare Garden, inte billigt det. Får nog höra med gubben där hemma i Svea vad han säger. Haha, "gubben", vad elak jag är..:P Ne men jag måste nog kolla vad pojkvännen säger lite så får vi se vad vi kan åstadkomma :)

Nu ska jag nog ta och äta lite middag.

Lussebullar

Står i köket på nedervåningen och bakar för fullt. Eller ja, fram tills nu då för nu jäser degen. Imorgon är det nämligen au pairträff och man ska ta med sig något från sitt eget land att bjuda på. Jag är väl inte 100% på att lussebullar är svenskt men jag har aldrig stött på det någon annanstans och jag har inte hört att det inte är svenskt, men tvärtom. Så det ska jag bjussa på ;)

Det var helt segt med folk på gymmet. Dock var det en tjej där som jag träffat förut en gång. Jag såg henne där i tisdags med, varken då eller idag hälsade hon på mig. Trots att hon gick precis framför mig, eller ja jag sprang på rullbandet och hon gick förbi, men framför mig. Hon har ju inte blicken mot mig men jag skulle nog sett någon jag kände igen om jag passerade där. Jaja, jag har ingen lust att slösa något mer på det, orkar inte bry mig. Har andra att bry mig om. Får väl se om hon säger hej imorn på träffen..?
Det gick bra på gymmet, kände dock att jag var hungrig. Har ätit en apelsin idag, och lite lite choklad. Jag är förvånad att jag inte är vrålhungrig! Men jag ska äta potatismos snart, mumma! Sedan har jag köpt med mig mango och så ska jag få äpplen med kanel, kan det bli godare??

image21

Var bara tvungen!

Jag kunde inte låta bli att titta på detta klipp innan jag åker! Skönaste!

Bästa kommentaren - "Om jag kommer in, ehh, jag kommer knappt ut!"


 

Delfiner och en man som älskar mus!

Vaknade sent idag, skönt att sova ut! Lite konstiga drömmar. Det sista jag minns är att det var en delfin i vattnet som såg ut som en haj typ, men delfinen själv hävdade att han var en delfin..men jag tyckte det var läskigt och simmade ut ur bassängen och upp på land, typ golv..? Ja, så kan det vara..

Har pratat med Dario idag, det var skönt. En bra start på dagen, även härligt att se honom <3 Men jag räknar inte dagar än, det är ju över två veckor tills han kommer..tusan vad jag längtar! Men snart kommer jag inte kunna hålla mig längre, hihi!
Vi kollade på detta klipp med, jag skickade det till honom, så roligt!

Frågeställaren - Är du man eller mus?

Mannen - Jag är man som älskar mus

roligt klipp i alla fall




Nu blir det gymmet!

Babyboom!

image20image19










Nu har Christina Aguilera och Nicole Richie fått sina knattar..= Babyboom i USA. Fler är på väg. Undrar när de första bilderna kommer. Jag tycker allt det är lite intressant att se kändisbebisar :)

Lite hit och dit!

Denna kväll blev lite känslosam. Rätt vad det var tittar jag på bilder på min bästa kompis Caroline och då kunde jag inte hålla emot längre. Min hemlängtan har nu kommit ifatt mig och här sitter jag med längtan i bröstet. Det känns så fruktnsvärt tomt, det bara ekar. Jag känner inget. Jag känner mig bara tom. Jag vill ha min pojkvän, och ja jag vet att han kommer snart, men jag vill ha honom här Nu! Jag saknar honom så mycket, jag saknar min familj och jag saknar mina kompisar! Jag saknar att åka ner på stan, ta en fika, gå en sväng, ta en kvällspromenad på 2 timmar med Caroline, med Anida, med Linda eller en kortare med Dario. Jag saknar mina fredagar med Idol och Dario. Jag saknar att se honom, le med honom. Jag saknar mina pratstunder med alla kompisar, allt från himmel till jord. Jag saknar att kommer ner från mitt rum och se mamma dricka kaffe i köket. Ja, jag kan fortsätta rätt länge...Jag saknar de så mycket. Jag har nog låtit bli att tänka på längtan på ett tag för att dämpa det. Jag brukar inte längta så jätte mycket. Men ikväll kom det alltså bara "poff". Tur att man har vänner som Sara och Sofia här då som får en på både bättre och gladare humör :)

Jag är rätt trött i kroppen idag med. Jag sprang igår, inte lika länge som jag brukar, men jag sprang 20 minuter för att börja lite försiktigt efter uppehållet. Nivån är dock bra, men idag höjde jag nivån några steg och det funkade riktigt bra. Sedan körde jag några maskiner som tränar samma muskler som när jag springer vilket resulterar i lite mer trötthet i benen och lite värk i skinkorna, haha. Men det känns ändå bra. I låren är det dock värst..Tur att jag stretchar bra. Har förresten gjort massa sit-ups igår och idag med, nu är det full rulle igen som gäller och jag är motiverad med :) Skulle vara roligt att köra lite boxning dock, Thaiboxning. Jag gick på det under 2:an och 3;an och när jag kommer hem till Svea i höst, beroende på hur planerna ser ut, så ska jag anmäla mig på gym och/eller thaiboxningen och komma igång ordentligt. Jag älskar ju att träna. Men inte på fredagkvällar, då vill jag ha fredagsmys! Men på fredag eftermiddag eller innan klockan 7 kan man ju träna :D

Nu får det nog vara dags att sova, jag ska drömma om Dario, det har jag bestämt, töntigt jag vet haha. Men jag vill bara träffa honom och det närmsta jag kan komma det just nu är i drömmarna så det får det bli. Jag är by the way rätt bra på att komma ihåg mina drömmar. De som känner mig vet att jag kan berätta låånga drömmar och exakt vad som hände. Jag kommer ihåg drömmar från min barndom och kan ibland inse att jag drömmer, när det är föör bra, haha. Innan jag hade småsyskon drömde jag att jag fick det och var överlycklig, men insåg att något inte stog riktigt rätt till ;)

Sovgott i alla fall gott folk, för det ska jag :)




image18
<3

Oj vilken dag!

Idag har varit en rolig och trött dag! Det började väl med att jag var lite halv trött imorse, är oftast pigg (!), kom dessutom på att mina föräldrar åkt hem, vilket gjorde starten på dagen lite smått tung. Det gick dock snabbt över och vändes till ett leende. Det är så roligt när barnen är vakna och inte ligger och sover allt för länge. Mysigast är det även på morgonen när de vaknar en och en, för då är det rätt tyst och lugnt och de vill gärna sitta i knät och titta på Teletubbies ;)
Dagen flöt på för fullt och det betyder att vi har roligt. Efter lunchen skulle jag kamma till Nicholas (femåringens) hår inför kindergarten och bussen som hämtar honom vid 12.40. Det gick lite segt med håret idag dock, så det tog en liten stund innan jag fick det på plats, haha. Tvillingarna hördes bra i början (vi var i köket, men våningen är väldigt öppen så det är lätt att höra och se varandra!) men sedan tystnade de till och jag tänkte inte så mycket på det. Men lagom när jag och Nicholas skulle gå ut ser jag vad de små trollen håller på med. De har klättrat upp på småstolarna i lekrummet för att få tag i en salva som man använder till att smörja in dem med när man byter blöja. Denna vita, tjocka kräm har de båda alltså i hela ansiktet, i delar av håret och Julianna har det även uppe i ena näsborren (haha!. De vart lagom förvånade när jag upptäckte dem men agerade stolt och tjoade för fullt, ungskruttar. Jag blev väl inte överlycklig eftersom jag vet hur svårt det är att få ut denna kräm ur håret, tack och lov hade de inte så mycket i håret!
Sedan gick jag med Nicholas till bussen efter att ha torkat tvillingarnas ansikten och gömt krämen! Jag var ute i knappt 5 minuter, och det är mina värdföräldrar som säger att jag ska lämna tvillingarna (2 år) innomhus och det finns inte något de kan skada sig på och de är oftast (?) väldigt lydiga, förutom när det kommer till att smeta in sig själva med saker, haha! I alla fall, när jag kommer in har de hittat på nya hyss. Denna gång har de tagit "repet" av blå plastpåsar och virat upp det och springer runt med det och sjunger typ, de har vält ut blöjorna över rummen, och sett till att sprida ut all plastmat som vi leker med, alltså typ plast pommes, över hela golvet. Roligt att städa för mig, för de skulle ju gå och sova middag. Vi hade ett litet "snack" och jag försökte att få de att inse att de gjort fel, vet inte om det gick in så mycket för de var så stolta, även på kvällen. Men vad gör man, det hjälper som sagt inte at skrika och gapa. Man får ta en puzzelbit i taget ;)
Det vart en hel del städning, öppnade ett fönster eftersom de där blåa plastpåsarna hade någon "inbyggd" doft som var väldigt stark.

Resten av dagen bestod med av en del hyss, tvillingarna är i en sån period nu, framför allt Brandon (pojken).

Under kvällen pratade jag en lång stund med min fina pojkvän Dario, och gissa vad!! Han kommer hit den 30:e, jag är helt jätte sprallig av det och längtar verkligen jätte mycket! Han bokade biljetter idag, nu kan jag bara räkna ner dagarna!
Efter vårt samtal åkte jag iväg till gymmet. Det var riktigt härligt. Jag sprang inte lika länge idag men oj, det kändes itne ens att jag varit borta från gymmet ett tag, skön känsla. Man kan ju hoppas att det känns så när jag vaknar imorn med, eller kanske blir det träningsvärk? Jag körde även ett par maskiner och massa sit-ups, Yeah!

Efter denna dag är jag rätt trött. Nu ska jag lösa en Sudoko innan jag släcker lampan och inleder min natt.

Hur har eran dag varit? Hade ni förresten en bra Nyårsafton?
image16
Vadå, de här två trollen hittar väl aldrig på bus?? Haha, snarare tvärtom, de busar alltid!



Sovgott

Dagen är kommen

Ja nu sitter jag här, måndag den 7:e januari. Jag har vinkat av mina föräldrar på flygplatsen efter lite middag. Det var trevligt att få äta tillsammans och så innan de åkte. Det var mycket "lättare" än vad jag trodde. Jag trodde jag skulle bli jätte ledsen och må dåligt. Klart, jag hoppar inte direkt av glädje men jag är glad. Glad över att vi har haft det så roligt och trevligt i 10 dagar. Det har varit så härligt att få träffa dem, få känna sig som hemma, på ett hotell. Jag känner att jag är full av energi som kommer vara länge!

Jag har duschat, härligt. Jag älskar mitt shampoo och balsam, Pureology, dyrt, men mycket bra effekter!

Jag har krypit i min säng med en skål skurna och skalade äpplen, riktigt smaskigt. Tyvärr blev det ingen träning idag i och med att jag kom hem vid 21.00, och gymmet stänger vid 22.00 och jag hade inga kläder med mig. Men jag sörjer inte, för imorgon är det dags och jag är laddad!
Ligger och kollar på ett läskigt program om onormala händelser i folks hus, spöken eller vad man vill kalla det. Det är både intressant och läskigt. Tror ni på andar, demoner, spöken osv?

Ne, nu ska jag släcka lampan och sova, det ska bli så skönt! Sov så gott



image15

Tuffetåget

SItter och leker med tåg med barnen, men tänkte passa på att skriva en kort rad medan de fortfarande sköter sig. Det är allt lite gnabb och "slagsmål..haha! Idag har den varit Brandon, 2 år, som är slagskämpen, han har varit så sedan förra veckan. Gör tvärtom och om och om igen, haha! Men ja, han är ju för söt så det blir inte speciellt mycket skäll. Jag tycker personligen inte att man ska skälla och skrika på barn, det finns ju mer pedagogiska sätt att tala om att de gjort fel. Man kan ju vara tydlig ändå. När man skriker skrämmer man ju barnen och då blir de rädda, frågan är om de då förstår vad de gjorde för fel. Om det är en person som lätt höjer rösten till exempel så blir det kanske lite förvirrande. Men ja, nog om det.
Vi har det roligt i alla fall. Det blir en hel del att städa upp sen, men det ska vi nog kunna hjälpas åt med ;)

Vad gör ni för något?

 Ikväll går det förresten ett läskigt program om typ spöken och sånt, haha. Det där lät väl lite töntigt kanske. Men det går i alla fall ett program som handlar om människor som varit med om läskiga saker, sett eller hört främmande personer och ljud. Det ska jag nog försöka kolla på, får se om jag kommer kunna somna sen?!

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i huset. Det känns just nu helt okej, får se hur det känns imorgon när jag sitter på tåget efter att ha sagt hejdå till mina föräldrar. Vi ses ju snart igen, förhoppningsvis i april, annars i augusti. Tiden har gått fort so far och den lär väl inte sakta in?
Sitter och lyssnar på musik, inte helt fel det en söndagkväll. Imorgon börjar rutinerna igen och det ska bli rätt skönt. Det blir jobba, åka och vinka av föräldrarna, åka hem, ta bilen till gymmet och träna, åka hem och lägga sig tidigt. Då hinner jag kanske inte tänka allt för mycket. Lättare att bara koppla om och tänka på att man haft det trevligt men att nu är det dags att få in rutinen igen. Då flyter tiden på och man har roligare ;)

Hoppas ni haft en bra helg, jag ska krypa ner under täcket nu och titta på A walk to remember.


Vuxen eller inte?

Jag har nyss gjort vuxentestet och sitter och skrattar till den ålder de gav mig! De säger att min vuxenpo'ng är 16.4 men att den borde vara 30 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse. Men hur kan jag rå för att jag inte gillar kaffe, att det inte finns något alternativ som säger att man bor utomlands, att man har pojkvän utan att vara varken gift eller förlovad? Det var ett ganska roligt test, men jag känner mig nog äldre än 16.4 år i alla fall, haha! Har ni gjort testet? Hur gamla blev ni?

Smaksak

Lite shopping har jag hunnit med idag med ;) Efter att ha spenderat ett par timmar i Central Park var det dags för provhytten. Även denna gång fastnade jag på Esprit. Det var där jag fyndade mina nyaste jeans, underbara jeans btw! Det var på Macy's på jackavdelningen som jag hittade en jätte skön och snygg vinterjacka, från Esprit. Min väska, som jag köpte innan jag åkte till USA är med från Esprit, likaså min jul-outfit, hela paketet köptes där. Okej, jag låter som värsta Espritnörden, haha! Men jag har väl inte precis varit så intresserad av märket innan, har inte sett så mycket utbud av det. Men här finns det en hel del att fynda. Här är det ju så många affärer som är nya, det finns ju H&M och Esprit som man känner igen typ, annars är det mesta nyttt, vilket inte är fel. Jag går ju inte precis in och shoppar loss på Prada och Gucci när det kommer till kläder, inte riktigt min stil i klädsel, men andra kan passa bra i det..Men sen så är det ju lite andra priser där med..!
Det är en sak som är roligt här, att upptäcka alla nya klädbutiker. Hemma har man ju samma kedjor som man alltid haft typ. Klart man kan variera sig, men det känns inte allt för omöjligt att träffa på någon annan som har samma plagg. Här har det inte hänt so far och det finns lite mer att variera sig med, både när det gäller kedjor, men även med att kedjorna har mycket större utbud än vad de har hemma, så känns det i alla fall..

Jag har också kommit på att jag har två nya saker som jag på ett eller annat sätt "dras till", det ena är Esprit affärer, det andra är rätter med Mozzarella, jag har verkligen börjat att älska Mozzarella ;)

Någon som har något nytt som har fallit er i smaken?

Jag har även funnit en Face Stockholm i NYC, tack vare min kära mamma. Det finns tydligen tre i NYC, det är inte illa. Jag gillar verkligen deras smink och när man dessutom kommer till ett annat land är det inte alltid så lätt att hitta smink, eller ja snarare  svårt att välja  smink för de har så Många olika märken med alla möjliga produkter. Jag har alltid gillat Face Stockholm, men så här utomlands upptäcker jag ännu mer inom det så det blev lite påfyllning i sminkväskan. Mamma hade tagit med sig lite smink hemifrån Svea från Face redan så nu klirrar det i sminkväskan med produkter, det är härligt. Och nej, jag har inte 8 lager ögonskugga,läppglans och pudersaker, men jag tycker allt är det är roligt att "piffa till sig" ibland :)
Vad gillar ni för smink? Någon som har något att tipsa om?


image14

Somewhere in between

Mina föräldrar har besökt mitt amerikanska hem och det gick kalas. Vi har promenerat över Brooklyn Bridge i mörker, dvs. med utsikt över det upplysta Manhattan, vackert! Vi har shoppat, fikat, pratat om livets alla möjliga frågetecken och självklarheter. Diskuterat rymdens storlek (?) och vad som händer efter döden..vad tror ni?
Tiden börjar sakta att rinna mot sitt slut. Vad jag känner inför det vet jag precis. På ett sätt ska det bli "skönt" att återgå till vardagen dvs. med jobb på dagen, gym på kvällen och lite tv vid nio. Då hamnar man i en rutin som får tiden att gå fort och man tänker inte lika mycket på saknad. Men på ett sätt så är saknaden uppdaterad nu. Men ja, vi har ju Skype så vi kan prata gratis när vi saknar. Det är roligt :)
Om en månad kommer förhoppningsvis min pojkvän hit med. Vad jag känner inför det kan jag nog inte ens beskriva, det är så många känslor. Så roligt, underbart, härligt, pirrigt, nervöst, spännande, glädjande, men även jobbigt, sorgligt, svårt, svidande. För att säga hejdå till honom när jag åkte, för 5 månader sen idag (!) var det jobbigaste jag har upplevt så här långt i mitt liv. Men det finns väl ljusa saker att se, det ska bara bli så härligt att få träffa honom, sedan går tiden fort och då ses vi snart igen.

För övrigt har jag sett pojkprinsessor på Pennstation i NYC, eller ja det var väl män med ballongkjolar och blonda peruker i form av flätor. Jag har varit i Central Park och sett folks graveringar på bänkarna där, många fina ord. Hur har era dagar varit?

A walk to remember

Den filmen ska jag se snart. Jag har hört att den är jätte bra, någon som har sett den?
Jag har även tre böcker att läsa, har en engelsk (amerikansk) bok och två svenska. Den ena av de svenska verkar jätte sorglig men fin, lite oroväckande..Jag är väl lite lättpåverkad av det jag ser eller läser, inte så at jag inte kan återgå till vardagen men ja, det blir lite mycket känslor ibland? Men det ska nog gå bra.
Någon som har någon annan bra film att rekomendera?



Teletubbies

Ja, det har jag spenderat min morgon med att titta på. Och nej, jag tittar inte av eget intresse men knattarna i huset är helt sålda på dem, vad gör man inte för att få små barn att le ;)

Annars är det soligt ute och det sprider sig på ett bra sätt när det kommer till humöret. Dock är knattarna lite extra busiga idag, eller ja de gör i alla fall rätt mycket av det de vet att de Inte får göra..de brukar vara rätt lydiga men ja, det är roligt att inspektera deras handlingar.

Senare kommer mina föräldrar och ska se hur jag bor här i USA, det blir roligt.

Nu ska jag hämta Brandon, han har Time Out i sin Crib..ungskrutt

.


Hejs

Två riktigt bra låtar

Sitter och lyssnar lite på musik, det är sällan fel. Det som fattas är lite stämning bara, men jag trivs ju iofs med musiken så..
Här är låtarna , hoppas det smakar ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uWqDAImYQws


http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk

Vaken

Jag sitter i mitt amerikanska rum och känner mig rätt trött. Det har varit en bra dag som har gått fort och det tyder väl på något bra? Men jag är ändå trött..
Från i torsdags har jag varit och bott på hotell med mina föräldrar här i USA, det har varit underbart. Har ju inte träffat de på nästan 5 månader. Med tanke på att det gick lite snett med min resa i början har det varit extra skönt att bara få umgås med dem och njuta av vår tid tillsammans. Sedan dröjer det ju 3 månader tills vi ses, dvs om jag åker hem en sväng innan min slutliga hemresa i augusti.

Annars har jag pratat med min pojkvän idag, vi uppdaterade oss om skvaller, haha, och fick lite ny musik. De förekom även flera dåliga skämt som i och för sig har fått mig att le resten av dagen. Nu fattas det bara att han kommer hit och gör han det är alla puzzelbitar på plats.

Min käre vän Sara var med om en annorlunda nyårsafton och jag vill bara säga att jag är glad att hon kom hem hel och oskadd.

Jag är en framtidstänkare, oroar mig i förtid och kan inte alltid njuta av stunden. Detta är jag mycket medveten om och just nu oroar jag mig för att säga hejdå till mina föräldrar, och till och med för att säga hejdå till min pojkvän som inte bokat biljett hit ännu. Inte nog med det oroar jag mig för att åka tillbaka till USA i slutet av april om jag åker hem en vända och hälsar på. Jaa, det är många tankar, men jag vet även att det kommer att gå bra, jag har ju klarat det än gång och spederat 3 månader i ett hus där jag inte alls trivdes. Men är det något jag har svårt med så är det att säga hejdå. Jag har det ju väldigt bra här borta nu och ser fram emot att spendera min tid här, men att säga hejdå, nee det förblir jobbigt. Men man får ta tag i sig själv, och jag ska verkligen lära mig att leva för stunden utan oro, vi får se hur lång tid det tar bara..

Hoppas ni har haft en bra dag, sovgott!

Årets lista,

Okej att den kommer första dagen på 2008, men alla vet att det handlar om 2007 ;)

Årets tv-serie:
Grey's anatomy, en gång i tiden älskade jag O.C, men det försvann. Grey's kan få mig på otroligt bra humör eller få mig att vara ledsen för något som inte ens är verkligt. Men är det inte härligt att få drömma sig in i något som man sedan kan vakna ur? Den är beroendeframkallande..

Årets pryl: Garanterat min bärbara dator, den är min "bästa vän", i alla fall när det kommer till USA, det är så härligt att få sätta sig vid datorn efter en lång dag och dela tankarna med resten av världen, det var tomt i USA innan min laptop anlände!

Årets plagg: Mina nya jeans som jag köpte i NYC, är förälskad även om de inhandlades den sista dagen på året!

Årets accessoar: Min ring som jag fick av min pojkvän. Utan den känns det att något saknas!

Årets ha-begär: Ständigt sökande efter klockrena låtar, jag njuter verkligen av härliga låtar och vill alltid ha fler!

Årets stad: New York, lätt val!! Men det är något speciellt med Barcelona..

Årets bok: "Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak" av Pigge Werkelin, i det mörkaste rummet glimmar ett starkt ljus, så känner jag efter att ha läst den.

Årets panik: Vad händer i världen??

Årets sajt: Ärligt talat finns det lite för många sajter nu, blir ju svårt att hålla reda på allt, haha. Men jag gillar blogg.se för det finns så mycket att ta del av!

Årets film:
Oj vad svårt. Men jag säger nog The Notebook, även om alla sett den innan mig och den inte är ny för 2007 (vad jag vet?)

Årets tabbe: Måste varit detta, även om det kanske inte skedde i år så såg jag detta i år

 
http://www.youtube.com/watch?v=0JiWFz36C6w


Årets svek: Ibland blir vi sårade, men jag försöker se framåt och ta nya tag istället för att leva i gårdagen..

Årets skratt: När jag och min pojkvän kom hem från studenten, på natten, vad vi skrattade! Det gjorde vi i säkert 30 minuter med lite andningspauser, varför tar vi en annan gång, men oj vad roligt vi hade!

Årets nykomling: Jag har två, den ena är Sara (Sizzle) vad vore USA utan dig? Den andra är Linda, härlig tjej från jobbet i somras, det sa bara klick

Bästa parfymen: Mexx, Pure Life

Bästa shoppingen: Jag är inte så svårflörtad när det gäller shopping, ibland är det ju omöjligt, men för det mesta går det som en dans! Finns för många affärer som bör nämnas men H&M finns alltid där för en ;)

Bästa resa: Resan till USA, inget jag ångrar, men en väldigt speciell resa som fortfarande pågår..

Bästa uttryck: "Life isn´t the amount of breaths you take it?s the moments that take your breath away"

Bästa kommentaren: "Om jag kommer in, ehh, jag kommer knappt ut!" Skönaste uttrycket från Parlamentets Björn Gustavsson

http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

Årets artist/grupp: The Goo Goo Dolls, många nya riktigt bra låtar!

Årets låt: Timbaland feat One Republic - Apologize

Fem saker som förgyllde mitt 2007:
Studenten juni 2007
Balen 2007
Besök från mina föräldrar i USA, vilken känsla!
Alla nya härliga personer som man har träffat
Alla härliga minnen med min pojkvän, jag har tappat räkningen för länge sedan.
Det stöd jag fick när saker gick snett till en början i USA, det är jag otroligt tacksam över!
Roliga stunder på jobbet i somras

Alla som förgyller min vardag.


Nu ska jag sova, imorgon är ju med en dag, nämligen den andra dagen på året :P
Sovgott