Nu åker jag!



Till Siiiizzzleeee!



..


det är lite kämpigt just nu..



Love remains the same



Mycket bra låt <3

nytt





jo men jag kände för att prova mig fram lite med designen. Är ju ingen baddare på att snygga till bloggen precis men man kan ju alltid prova sig fram osv. Får se om jag har kvar detta. Finns så många fina bloggar, men de har oftast fått desigen gjord av någon som kan allt om photoshop osv, men de är riktigt fina. En sådan skulle jag vilja ha :D

Annars har jag köpt en ny laddare så min mobil är igång igen. Lånade en av Darres gamla mobiler men den gick det inte att skicka sms med eller nått, haha. men ja, allt är i sin ordning nu ;).

Har varit och tränat, skönt. Är dock sugen på att köpa lite nya träningskläder, men ja. Snart är det ju kalas så jag ska nog önska mig lite av systra mi, hon brukar vara bra på det området :) Vi ska träna tillsammans på fredag = roligt!

Har haft en lång pratstund med Anida ikväll, alltid lika roligt. Allt från snyftande om Grey's anatomy till framtiden, skola, träning, skvaller osv :D

Imorgon blir det plugg och på kvällen ska jag äta hemma hos mina föräldrar. Ska bli jätte mysigt. Alltid skönt att komma hem, eehhh okej, de bor på andra sidan Vasavägen..! Vi bor knappt 200 m från varandra, hah. men ändå!

Natti!

ett sätt att fördriva tiden

DITT LIV

Vad heter du? Jennifer 
Mellannamn? Maria Lovisa
Vart bor du? Linköping
Trivs du där? Ja
Brukar du läsa horoskop? ja det är spännande!
Har du körkort? Ja sen ca 2 år.
vad spenderar du dina pengar på? allt möjligt
antal kuddar i sängen? 3
mc donald's eller burger king? helst inget, men hamburgare från Mc och pommes från Burger King :P
dricker du blå, grön eller röd mjölk? grön
vem ringde dig senast? Anida :)
antal timmar sömn inatt? 9
sov du ensam? nej med dario

SENASTE PERSON SOM
sov i din säng: dario
såg dig gråta: dario
fick dig att gråta: räknas personerna i Grey's anatomy?
du gick på bio med: mina föräldrar
du gick på stan med: dario
skällde på dig: har inte fått något skäll på ett tag ;)

SAKER

tar du droger?
Nej
dricker du? vatten aa..
vem är din bästa vän? rangordnar inte
vart vill du gifta dig? utomlands är ett alternativ, men skulle gärna gifta mig utomhus, vid stranden.
har du varit kär? ja
gillar du att ha folk omkring dig? ja, men inte konstant.
har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? ja, jag var olyckligt kär när jag var 8år
några piercings/tatueringar? piercing i naveln
vill du ha barn? JA

DE SENASTE 24 TIMMARNA
gråtit?
ja, till Grey's anatomy, fast jag redan sett det avsnittet!
köpt någonting? ny mobilladdare, äntligen!
träffat nån ny person? man träffar ju alltid nytt folk. så ja, på gymmet.
kramat någon? ja
kysst någon? ja
senaste låt du hörde: Rihanna - disturbia

Inte roligt!

Det är så att min mobil är urladdad, det går med andra ord inte att få tag på mig och jag kan inte ringa till någon..Laddaren till min mobil har uppenbarligen allvarliga problem och vägrar att ladda min telefon. Så nu är man helt plötsligt ganska hjälplös. Väldigt irriterande måste jag säga, jag kan inte ringa, inte skicka sms...inte kolla de nummer jag behöver på mobilen pga att batteriet är helt slut. Men ja, Eniro finns ju och Skype.. Men ändå!

Helgen är här och har nästan passerat. Fredagen var bra, riktigt bra. Lördagen helt okej..nu hoppas jag på en riktigt mysig söndag.

Hoppas ni får en mysig söndag!

Riktigt bra sida!!


Här kan man verkligen samla poäng och få gratis presentkort på klädaffärer, gratis biocheckar med mera. Det är så enkelt och man får poäng hela tiden!!

Gå in på denna
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46350 och registrera er!


Lycka till!

Sent en onsdagkväll...eller är det torsdagmorgon?

Några timmars plugg, en lagad middag med finaste D, en omgång av Shrek den första, och ett träningspass senare. Ja, då finner ni mig sittandes i min soffa. Har ätit knäckemackor och Keso med ananas, muuuums!

Har uppdaterat mig i bloggvärlden och kollat de senaste nyheterna. Med andra ord borde jag alltså vara redo för sängen?? Det roliga är att jag alltid blir pigg efter att ha tränat. Är inte sömnig alls nu trots att jag varit trött hela dagen..hmm..skumt!

Men jag ska lägga mig och lösa lite Sudoku och sen somna och njuta av en god natts sömn. Jag älskar verkligen att vakna på morgonen och kunna ligga kvar en liten stund, fundera över nattens drömmar och sedan påbörja dagen.

Imorgon blir det mysmiddag med fina Anida, det ska bli jätte roligt. Hon ska få se min lägenhet, vi ska laga lite mat och ha tjejsnack, kan det bli bättre? ;)

Sovgott och ha en riktigt bra torsdag!

Höstregn

Ja idag är det inget annat än riktigt höstrusk ute. Det regnar och blåser och man blir blöt hur man än gör. Men lite mysigt är det allt :)
Jag har varit nere och gjort lite ärenden på stan. Var bland annat inne i den nya (för mig nya) bokaffären där det står stort på glasrutorna att Alla Pocketböcker kostar 43:-, jätte billigt tänker man och går in. Men nejdå, där visar det sig att det endast är böcker på svenska som har det priset. Den boken jag tänkte beställa hem skulle ha kostat 139:-, för en Pocketbok!! Usch vad putt jag blev. Varför skylta så otroligt stort med ett pris och skriva i minimal storlek att det endast gäller böcker på svenska. Tröttsamt!
Nu har jag i alla fall klickat hem de böckerna på nätet, mkt billigare. Var mest ute efter att jämför priserna när jag gick in i butiken, och det var Betydligt mycket billigare på Internet.

Jag tänkte göra mig lite lunch, "torka" :håret som var nytvättat o fönat är numera blött och hängande haha. Sedan ska jag gå med STOORT paraply till biblioteket och plugga lite.

Ikväll ska jag träna, det ska bli skoj!