Hälsningsfras á 23.00??

Hejhej? Eller ja, vad säger man när klockan snart är 23.00 och man ska släcka lampan? Godkväll eller Godnatt kanske vore bättre?

Just nu är jag i Norrköping, närmare sagt Kolmården/Krokek där min far, hans fru och deras 2 söner Axel och Carl bor. Jag tog tåget vid 4, fick skjuts av mamma till resecentrum (skitväder!!) och på den vägen är det. Här har eftermiddagen och kvällen spenderars och det har varit riktigt trevligt. Imorgon är det jag som går upp klockan 7 (ojoj, ångest!) och har pojkarna hela dagen :) Det ska bli riktigt roligt, men kan tänka mig att de kommer vilja busa en del. Men ja, jag är ju van vid 3 barn, tvätt, disk och allt möjligt på en gång från USA så detta blir nog riktigt roligt bara, plus att det är inte så ofta jag är ensam med mina bröder, sån tid uppskattar jag.

Jag hämtade min klänning idag till bröllopet på lördag, börjar kännas att det är dags. För de som ej vet är det min kära syster Lisa som gifter sig och jag ska vara tärna :) Det känns pirrigt, roligt och spännande!

Nee, om man skulle lösa lite Sudoku och försöka få ögonen att stängas, har haft svårt att sova nu flera dagar..?



Måndag igen :)

Godmorgon,

jag har väl inte precis vaknat men jag har kommit så långt som att ha avklarat frukosten, kollat mailen, kikat in i några bloggar och börjar känna att jag är redo att fortsätta dagen.
Denna helg har varit riktigt härlig. Men på något sätt började helgen redan i torsdags. Inte för att jag har varit ledig utan bara känslan tror jag..? I torsdags var jag, Dario och hans kusin Niksa ute på Platå, bland alla andra miljontals studenter och icke-studenter. Grymt bra musik spelades och vad vi dansade! Nästan konstant från att vi kom in, det var härlig stämning!
Värre dagen efter när man skulle upp och jobba, hade träningsverk i skinkorna (skjutsade Linda från jobbet på cykeln samma dag i världens uppförsbacke) och tårna värkte efter  partyskorna ;)

Helgen däremot har varit lugn vilket har varit skönt. Jag har umgåtts en del med Dario, bakat till bröllopet med mamma och möblerat om i min lägenhet (själv!!). Jag är såå stolt över hur det ser ut nu, det enda som fattas är det riktiga tyget till soffan. Sen sitter allt som det ska. Riktigt hemtrevligt är det med.

Nu ska jag ta mig en dusch, ge mig ut på stan och förbereda inför denna vecka :)

Ha en fin dag!

Nya tider

Ny vecka, nya tider, nya vanor och nytt folk?

Det märks att vardagen har börjat i Linköping. Semestern är slut. Staden vimlar av studenter, (cyklar ÖVERALLT på stan) och man hör nollorna sjunga för att invigas på gymnasiet. För första gången får jag "uppleva" hur det är att inte vara delaktig i skolan. Varken gymnasiet eller universitetet. Man känner sig nästan lite ensam. Inte för att jag känner ett stort behov av studier eller så, mer den gemenskap det tillför. Men ja, den vardag jag har haft i Sverige har mest innehållit jobb. Nu vaknar ju den normala rutinen till liv.
Jag längtar tills favoritprogrammen börjar visas på TV, lördagsfilmerna, kvällspromenader och att gå ut från bion mitt i natten och mötas av snö. Jag längtar lite efter höstens mysiga stunder. Men ja, jag skulle gärna uppleva en och annan grillkväll, eller en och en annan dag vid stranden. Det känns dock rätt så avlägset just nu. Sommaren verkar ha passerat? Igår var min cykelsadel fuktig, som den blir av höstens kyla, klockan 20.00. Då kom känslan av höst. Men å andra sidan kände jag en enormt stark doft i dag, det doftade utomlands? Vad är detta för förvirrande årstid?

Höstens vardag kommer innebära jobb för min del, lite studier kan komma inkluderas, men även en del friskis&svettis, känner suget efter rullbandet!

I september ska jag vara hundvakt åt min systers och hennes familjs hund Dexter. Jag och Theo (min systerson) var ute och busade med honom idag, otroligt härligt. Det blir joggingturer med Dexter då, och en massa bollkastande. Låter det inte härligt?




I'll see you soon.

En onsdag som denna


Vilken dag!

Har farit runt som ena toka, fixat CV, sökt jobb, varit på väg att prova min klänning till bröllopet men tantan var icke klar. Blir imorgon. Jobbat, träffat Darre och hejjat på hans kusse Niksa, han verkar snäll. Är och hälsar på 2 veckor från Bosnien. Det är roligt. Sedan har jag jobbat från 15-20, roligt pass faktiskt. Därefter fikat och pratat i timmar med underbara Anida.

Har fullt upp, inte en minut att grubbla över, skönt som omväxling! Inte konstigt att man är trött dock. Sovmorgon it is!

 Imorgon får jag träffa världens absolut bästaste Darre,och gissa vad?????
 Idag/Imorgon, den 14:e Augusti firar vi 4 år!! Det ni ;)

får nog ta och lägga upp lite uppdaterade bilder på oss ;)

Hade en förhoppning om samtal med Sizzleidoodle, men den som väntar på något gott... :D Snaart så gäller det.

Förresten så börjar jag undra vad jag pratar för språk, och omgivningen med. Svenska ord som ej existerar (direktöversatta från engelska) svenska ord blandade med engelska  ord samt värmländska ord. Normalt? Får nog gräva ner mig, haha!




4 underbara år <3





I miss you   <3

INTERNET!!!

Nu, efter en lååång väntan har jag fått Internet till min lya!! Mobilt bredband, så nu kanske man kan börja leva lite mer normalt igen??

Sara jag hoppas vi kan höras o prata snart, och äta AirHeads, jag har kvar några ;)



Hej så länge!