Lördagsmys!

Lördagar är riktigt härliga!

Igår efter att jag hade tränat åkte jag hem, åt, sedan gick jag över till mamma och bakade kladdkakor. De ska ha en invigningsfest för massa personer så jag var bagare för en kväll ;)

Sedan vid 10 kom Dario till mig och vi kollade på Kung Fu Panda och lyssnade på musik och bara umgicks. Det har varit lite mycket denna vecka, så vi har gått om varandra och inte träffats jätte mycket så det var jätte mysigt att få ha honom alldeles för mig själv <3

Imorse vaknade jag vid halv 8 och var redo att gå upp för att påbörja första dagen på mitt nya arbete. Jag pussade Darre hejdå vid 09.20 och kände att jag bara ville krypa ner hos honom. Inte för att jag var trött utan jag ville bara vakna tillsammans med honom, äta frukost och ha en hel dag tillsammans. Men samtidigt var jag ju jätte motiverad till att gå till jobbet och utforska, lära mig och börja!

Nu är klockan närmare 20.00 och jag sitter med en påse godis och ska snart påbörja min kväll med lite mysigt och lugnt tv-tittande. Det blir en lugn lördag för mig själv och imorgon är det dags att jobba igen! Under veckan är jag dock ledig, så då blir det andra bullar. Imorgon jobbar jag från 10-19, håller tummarna för en lika bra dag som idag, om inte ännu bättre ;)

Ha en trevlig lördag!

 


Unusual you - Britney Spears

Right now


När jag och Theo dansade till radion igår kom denna låten. Den är verkligen jätte bra. Den spelas om och om igen på min mp3 spelare!

Akon - Right now




Fredag

Morr´n! Nu har jag varit uppe ett bra tag men det här med att gå och lägga sig i tid det går inget bra. Igår var jag som sagt och tränade, sedan var jag hemma hos min mor och var barnvakt åt Theo som skulle sova över där. Vi satte på radion och rockade loss, tittade på Piff&Puff, lekte kurragömma med mera. Det var riktigt roligt!

Sedan när han hade lagt sig tittade jag på tv, bland annat på ett program om plastikkirurgi..Håkan, min mammas sambo kom även hem senare och vi satt och filosoferade om livets alla frågor. Sen blev det sent och jag cyklade heeela vägen hem (vi bor 200 m ifrån varandra!) och löste Sudoku tills jag somnade!

Nu ska jag cykla ner och träna, sedan blir det lunch och sedan ska jag på utbildning!

Ha en bra dag!

Mellanlandning

Nu är jag hemma efter att ha varit ute med Dexter i över 2 timmar, inte illa pinkat! Vi gick i Vallaskogen, bort mot Universitetet och mötte världens bästa och finaste Dario. Vi gick en sväng tillsammans för han hade ett uppehåll innan han skulle på ett litet möte. När han var på mötet traskade jag och Dexter runt i naturen, han lekte med en pinne och hade sig :) Sedan mötte vi Darre igen och gick hemåt. Eftersom vi inte kan ses idag så tänkte jag att jag skulle gå och möta honom i skolan och så, ville ju så gärna träffa honom så nu klarar jag mig kanske tills imorgon ;P. Dexter är för övrigt helt förälskad i Dario, haha. Dario är allergisk så han klappar inte Dexter eller så vilket gör att Dexter såklart vill bli klappad och busa och så ännu mer. Sedan när vi skiljdes åt tittade Dexter jätte mycket bakåt efter Dario, hihi.

Jag är ganska mör i skinkorna och benen och rätt trött med så jag ska ta mig en liten tupplur, sedan bär det av mot gymmet och efter det ska jag vara barnvakt åt lilla ängeln Theo, min systerson. Jag kan tänka mig att vi kommer titta på Piff och Puff lite senare, hans absoluta favorit :)



Det var inte så kallt ute idag men det blåste på en del!

Godmorgon!

Idag är första dagen då jag tänker bryta min dygnsrytm. Även om klockan 10 inte är speciellt tidigt att gå upp så var jag uppe alldeles för sent. När jag gick och la mig igår var sängen helt nybäddad och det var så härligt att krypa ner i den. Jag undrar varför man tycker det är så extra på något sätt? Jag sover även med dubbla täcken, det bästa som finns, så då måste det ju bli ännu mer extra mysigt att sova i min säng när det är nybäddat?
Just nu sitter jag och uppdaterar mig på Aftonbladet.se för att vakna till. Det är himla mycket dödsfall och konstiga försvinnanden nu. Jag tycker det är jätte läskigt! Folk försvinner, blir mördade, hålls inlåsta i 16 år eller liknande. Det känns verkligen inte som att man går säker.
Om några minuter ska jag ge mig av för att gå på en lång och härlig promenad med Dexter (systers hund). Han är ju en blandning av Schäfer och Rottweiler. Han är världens snällaste så det ska bli roligt! på med varma kläder dock, ser ju iskallt
ut ute!

Ungefär så här ser han ut, ska se om jag kan ta en bild på honom sen.


Ha en fin dag!

Sakna sakna sakna!

Är det något som är jobbigt så är det att sakna..det är en så stark känsla av att längta efter någon eller något och det finns inte alltid något som man kan göra åt det. Samtidigt kan det vara något positivt att sakna, det betyder oftast (i alla fall för mig) att något har varit bra.

Just nu har jag suttit och tittat på bilder på mig och barnen i USA. Det är inte så ofta jag gör det helt ärligt för jag tycker det är jätte jobbigt. Jag saknar de verkligen, alla tre, varje dag! Jag var så van vid att vara med de tre solstrålarna hela dagarna, i lugn och i storm. Vi hade det verkligen jätte roligt. Alla roliga lekar vi lekte, alla kojor vi byggde, alla gånger vi ritade, busade utomhus, letade nyckelpigor (minns ni när jag skrev att vi hade hittat över 20 i trädgården?)..alla kramar och pussar jag fick, alla tårar jag torkade och alla gånger jag blåste bort deras smärta när de hade slagit sig. Man kom de så nära och nu så är det bara tomt. Då känns det lite tugnt.

Jag kommer aldrig glömma dem.

En bra dag!

Även om själva dagen i sig inte har varit så händelserik så har det varik en mycket bra dag! Jag pysslade lite här hemma innan jag åkte på informationsmöte på ett företag (där vill jag jobba!!), sedan bar det av till basketmatch för att titta på min älskling. Jag är så stolt över honom, han dribblade verkligen förbi alla som blockerade honom och han var ensam. Han är en kämpe! Det kanske kan låta klyschigt, men han är verkligen grym! Annars skulle jag inte säga det!

En mycket rolig sak som inträffade idag var att ett föräldrakooperativ ringde och frågade om jag ville jobba hos dem nästa vecka på fredag. Jag var ute på en cykelrunda i fredags och presenterade mig och lämnade in CV på två föräldrakooperativ varav den första (den som de ringde ifrån) var den absolut trevligaste alltså ringde upp mig idag.
Gissa om jag blev lycklig!

Oh, detta är klurigt!

Det är så många som har fina designer på sina bloggar och man vill ju gärna ha sin egen lite personlig. Men det är inte så lätt att få till det rätt..jag har i alla fall försökt, en del saker har fungerat. Andra inte.

För övrigt har jag en mycket oaktiv dag idag..typiskt. Men det positiva är att jag ska på ett möte på ett företag för att se vad de jobbar med. Vem vet, det kanske kan leda till något?

Hoppas ni har det bra!

Idag är dagen!

Ja, jag vet inte riktigt hur tiden hinner med att gå så fort men dagarna bara passerar!

Idag var jag rätt seg när jag vaknade men det blir man väl av att sova för mycket? Jag har liksom kommit in i en dålig vana, går och lägger mig sent, vaknar tidigt men somnar om och vaknar sent..får ta och ändra på det!

Idag har jag i alla fall lämnat in min klänning på kemtvätten (bättre sent än aldrig!) och nu hoppas jag på allt att de kan få bort fläckarna annars får jag stå i skamvrån lääänge!

Jag postade ett brev ( wow, vilken ansträngning hah) på väg till gymmet. Sedan pep jag in på Intersport för att köpa tejp till Darre. När jag går ut därifrån och passerar över torget står det flera personer som vill värva en till någon förening. Jag som redan passerat en gång förstår att jag inte kommer lyckas en gång till. Vad som bör tilläggas är att jag är Extremt dålig på att gå ifrån, säga nej eller liknande. I USA blev jag alltid ståendes i 20-30 minuter med någon som ville sälja/värva. Jag har inte hjärta att säga nej. Men idag tog jag upp min mobil och låtsades prata med Dario. Konstigt nog verkade en säljare/värvare gå tätt intill mig för att typ tjuvlyssna. Jag menar, man går ju inte fram till någon med telefon i handen. Men han som fram emot mig. Vet dock inte om han skulle fånga någon bakom mig eller så, men det var allt lite skumt!

Träningen gick riktigt bra, sprang länge 35 minuter och rodde 30 min. Därefter lite styrketräning men inte så hårt. Ska ju styrketräna imorgon.

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Dario. Vi har varit ute på en promenad i vintermörkret, så mysigt! Och även skrattat jätte mycket åt roliga klipp på Youtube, en mysig kväll!

Imorn ska Dario och hans bror Aljosa (som bor i Södertälje) mötas på basketplan med respektive lag. Det kan bli en mycket intressant match!


Snö och advent!

Helgen var en riktig kanon helg!

Fredagen: Efter att ha rusat ner till affären, handlat mat, cyklat hem i uppförsbacken och börjat laga mat kom min älskling. Vi åt mat, kollade på Enemy of the State med Darres favorit Will Smith. Filmen är ju riktigt bra, vi båda har sett den flera gånger. Men jag är ju sån som inte kommer ihåg ett skvatt efter att ha kollat..okej ibland gör jag det. Men ofta så märker jag nya saker. Dario där emot, han kan repetera meningar efter meningar från hur många filmer som helst! Men ja, jag blir i alla fall alltid överraskad :P

Lördagen: Storasyster mådde inte så bra så vi åkte inte och tränade på gymmet. Istället var vi ute i solen på en 1,5h promenad med världens bästa hund, Dexter! Han är verkligen den sötaste och roligaste hunden. Efter att jag var hundvakt en vecka så får jag aldrig vara ifred när jag kommer och hälsar på. Han bokstavligt talat kryper mellan benen på mig för han blir så lycklig! Han är gó!
Efter vår långa och härliga promenad med mycket syskonprat så bar det av ner mot stan och lunch! Riktigt god asiatisk buffe, tyvärr kostade vattnet (vanligt kranvatten) 8 kronor..!! Helt sjukt!

På kvällen hade jag laddat upp med en monsterstor godispåse, i alla fall 3 gånger så stor som vi brukar köpa. Det var vi värda jag och Darre. Den tog slut snabbt! Vi kollade på Deja vú med Denzel Washington, sevärd!

Söndagen bestod av en härlig promenad med mamsen vid vattnet. Därefter handlade vi och åt lunch. Sedan gick jag på Darres basketmatch och sen hemåt för att baka pepparkakor (läs äta pepparkaksdegen!) Fina och spröda, riktigt smaskiga! Dock tycker jag som sagt bättre om degen, haha! Senare blev det  mat och vi tittade på Da Vinci Koden, helt okej.

Hoppas ni hade en trevlig helg!

Tusan!

jag måste åka och handla med!

rusar ner till Priso :D

Helgen är kommen !

Fredagen är här och det är något speciellt med fredagar, det är början på helgen och fredagsmys: filmkväll, god mat och kanske lite kortspel och glass?

Dagarna rullar på. Det börjar bli skapligt tråkigt att inte arbeta, för jag har inte så mycket mer att göra än söka jobb, träna och virka ;) De flesta kompisar är och studerar i andra städer eller så har man fullt upp med studier här hemma vilket är helt förståeligt. Dario spenderar dagarna i skolan och resten arbetar. Men det är svårt att hitta jobb. Det är inte alltid svårt att söka, det är snarare det lätta. Vad som är svårt är att så många söker och få vill anställa..men jag håller tummarna uppe då kommer man lite längre i alla fall.

Denna vecka har jag startat ett projekt att lära mig virka och just nu sitter jag och virkar på en rosa halsduk, det kommer bli super mysig :) Det är lite små klurigt när man är nybörjare men jag tycker det ser himla bra ut!

Annars i veckan har jag städat, tvättat, tränat en hel del, sökt jobb, varit ute och ätit med mamma och även tränat med storasyster. Det har varit en bra vecka. Dario har även sovit hos mig två dagar, då är man lycklig!

Ikväll kommer Dario hit och vi ska kolla på film och ha det mysigt  med mat (jag borde nog börja laga mat!!), film och tända ljus mysandes under en filt i soffan.
Imorgon ska jag träna med syster sen ska vi basta, äta lunch och ta en sväng på stan :)

Ha en trevlig fredag :)


Fy skam!

Nu får jag skärpa mig!

I alla fall.

Jag hade tre jätte bra dagar hos Sizzle uppe i Deje och Karlstad. Mysigt och trevligt och väl behövt!

Jag har fyllt 20, ( Hey Systembolaget, Here I come..!) Hahah, ne men det känns kul att vara 20 men jag kan inte påstå att jag har upplevt så stora förändringar ännu.

Träningen går riktigt bra, tränar en hel del med min syster Lisa, det är roligt!

Förra helgen var jag och hade myslördag med Lisa (syster) och Theo (systerson) och Dexter (hund). Vi såg på en barnfilm, åt god mat och smaskigt godis. Och alla låg vi i soffan tillsammans.

I veckan har jag inte gjort alls mycket och det känns bra, det har varit mycket på senaste. Men jag har hunnit med att träffa Anida, ha en heldag hos mamma, träna, gå kvällspromenad med Darre, shoppa lite på Ikea och Indiska :)

Nästa vecka är än så länge oplanerad.. :)



Jag och min fina systerdotter Nellie :)