Grey's anatomy mister en vän?

Var bara tvungen att skriva om Katherine Heigl. Jag gillar Grey's anatomy och hennes roll där. Har även sett hennes senaste två filmer, Knocked up och 27 dresses. Men nu blir det lite Mischa Barton varning tycker jag när hon går ut och säger att hon inte vill slutföra kontraktet med Grey's. Jag kan förstå att man som skådespelare inte alltid vill kopplas ihop med en roll i en serie även 10 år efter seriens start. Men är det inte ganska tråkigt att man hoppar av bara för att man vill vara med i fler filmer? Kolla bara hur O.C föll efter att Mischa slutade , även om det blev lite deppigt innan det med, men hon själv har knappast medverkat i massa filmer efter det. När man börjar spela in en serie öppnar det ju stora möjligheter och chanser, men ibland känns det som att man sabbar dem lite när man bara slutar för att man vill medverka i fler filmer. Chanserna kanske blir större av att man ändå spelar i serien för då håller man sig om inte annat alltid "känd" och man marknadsför sig själv. Hur mycket nyheter hör vi om Mischa Barton om dagarna annars? Det senaste och enda jag hört sedan O.C var att hon kört rattfull eller drogpåverkad typ..minns inte riktigt, men ja, mer än så har inte jag hört. Kanske finns andra som hört mer.

Men ja, jag är knappast någon expert på kändislivet och vad som är bäst för en skådespelerska..men jag vill gärna ha kvar Katherine i Grey's..!

image56

Godnatt på riktigt denna gång!

Dags att släcka, men Times Square lär lysa hela natten..

Nu är det egentligen läggdags. Jag hade som vanligt planerat att krypa ner tidigt och släcka innan klockan 23.00 men icke denna kväll heller.
Jag kom hem hyffsat från gymmet efter att även ha inhandlat gurka,körsbärstomater, ananas, majs och keso. Mycket gott om jag får säga det själv. En fruktig och mättande blandning och för den som räknar kalorier är detta varken fyllt av kolhydrater eller fett..men ja, lite basilika och en gnutta paprikakrydda hade jag i med. Smask!

Idag har jag även tagit tag i mitt nya liv på gymmet. Har börjat tröttna på att springa på rullbandet. Har ingen o tävla med längre. När jag kom dit i tisdags var det redan massor som hade sprungit ett tag så när jag hade värmt upp hade i stort sett alla varvat ner och promenerade istället eller redan gått av. Tråkigt. Jag har dessutom svårt att titta på tv och springa. Jag vill ha bra musik, ett bra tempo och något som får mig att springa fortare..finns inte det tröttnar jag rätt snabbt. Sen kanske jag var lite extra omotiverad i tisdags eftersom det var första gången på 3 veckor minst som jag var på gymmet. SIst jag var där var jag i riktigt bra form och hade höjt nivån rejält vilket gav väldigt mycket energi. Att sedan då komma tillbaka och börja om lite segt är inte så uppiggande. Så idag blev det en ny start. Jag tog tag i mig själv och bestämde att jag skulle utforska en maskin jag länge har spanat på. Kan inte riktigt förklara hur den ser ut men när man "trampar" på den så motsvarar det, beroende på vilket level man väljer, klättring, skidåkning, step osv. Jag kan bekänna att jag är nog en av de sämsta på aerobics och jag tröttnar snabbt på att köra maskiner där man "går i trappor" och liknande övningar men desto bättre på typ kickboxning så detta var lite av en prövning för mig och jag var osäker på om jag skulle gilla den. Jag Älskade den!! Desvärre gav instruktören mig lite fel information i början så jag visste inte hur man bytte aktivitet. Men nu har jag desto mer att se fram emot! 30 minuter trampade jag på och jag skulle enkelt kunna fortsatt i 30 minuter till. Men en början är en början och jag känner i benen att jag har tränat. Skönt!

Lönen har jag fått idag och imorgon blir det banken för att förvara de lite bättre än i en låda haha. Sedan ska helgen spenderas med Åsa och det ska verkligen bli riktigt roligt!
Jag måste säga att jag saknar New York lite. Har varit där så mycket de senaste månaderna att jag faktiskt saknar staden, är det normalt?? Det beror säkert på att jag inte har någon annan stad att direkt åka till och shoppa eller ta en kvällsfika. Men då finns NYC där på helgerna för en och ställer upp ;)

image54

Times Square by night..



image55

Ser ni Spindelmannen? ;)

Men ne, nu får jag släcka i alla fall.

Sovgott!

sommar + vänskap + kärlek och familj !

Jag fick en känsla just nyss. Svensk sommar. Svensk vår. Sitta ute hela kvällen, först grilla och ä ta i trevligt sällskap för att sedan sitta uppe hela natten och spela kort tills solen går upp. Vakna och ligga i solen under dagen och le åt alla minnen man har.
Jag saknar landet, jag saknar mitt rum, min säng och min lavalampa. Jag saknar att vakna på morgonkvisten på en lördag under sommaren och känna, idag är det en bra dag! Eller att vakna innan klockan 07.00 på vintern och inse att det faktiskt är lördag och du har massor roligt som väntar. Jag saknar att titta på alla möjliga filmer på söndagskvällarna med mamma och ta en kvällsmacka och känna att vi har det så bra och mysigt.

Jag saknar er mina nära och kära och jag längtar tills vi ses igen.


Ganska stor kontrast mellan inläggen, men det var ju lite Lars Winnerbäck och sommarkänslan som påbörjade det hela.

Godnatt och sovgott :)

image53


That's it

Kom hem från gymmet för en stund sedan. Seg start när man varit borta en längre tid. Jag har inte haft en stund ledig på nästan en månad men nu är jag igång igen så det känns bra.
Är även glad över att det är onsdag imorgon. Tiden rullar på och det är roligt när man har saker att se fram emot. Detta händer denna vecka:

Onsdag:

* Jobba
* Skola från 18.00-20.45 ( alltid intressant och uppiggande trots tiden!)

Torsdag:

* Jobba
* Åka och träna mellan 18-20
* Lön ;)
* Kolla på någon film eller serie och bara krypa ner tidigt under täcket

Fredag:

* Jobba
* Träffa Åsa (fotbollskompis från 4:e klass och klasskompis på gymnasiet som är i USA) och ha besök över helgen, mycket roligt!!

Vad som händer mer sedan vet jag inte riktigt. Det låter kanske lite enformigt att skriva jobba och det kan verka tråkigt. Men jag säger det, jag har knappt en lugn stund under dagen men ändå är dagarna väldigt roliga. Det blir knappast sämre av hur man hör de små kottarna försöka läsa och mummlar då på ett språk jag aldrig hört förut. Eller när de kommer och vill kramas lite eller sitta i famnen, de är söta de små liven :)
Snart är det även Mars, det gillar jag skarpt. Då är det 7 månaders firande som gäller och säkert en hel del annat. Men Mars får vänta lite till tror jag. Jag har ju redan börjat planera för fullt tills när jag kommer hem. Måste vila tankarna känner jag, men det är så roligt att planera eller drömma kanske är det rätta ordet..Känner någon igen sig?

Björn Gustavsson!

Han har gjort det igen!



"Du är restskatten från fjol"

"Du är det roliga i hasch"

"Du är allt en man kan få, du är bättre än Die Hard 2"



Så klockrent :)





Frisören, en amerikansk mardröm?


Nä fy vad dålig uppdatering det har varit på denna blogg. Har tyvärr haft fullt upp med allt från jobb, skola, och besök = NYC..! Men oj så roligt jag har haft det och det är väl skönt att man har ett liv utanför bloggen med, eller vad säger ni?

Men nu är det dags att vakna och sätta igång och jag kan berätta att jag för en stund sedan kom hem från frisören. Sedan tidigare tycker jag inte speciellt mycket om att klippa mig eller allmänt gå till frisören. På något sätt känns det alltid som att förväntningarna är höga och det blir sällan som man trodde. Det kan gälla allt ifrån vilken frisyr man klipper, om man färgar håret osv. men allt hänger på resultatet. Ibland blir det för kort (har hänt mig ofta!), du ser inte tillräckligt stor skillnad på färgen, det är olika längd på håret när det bör vara samma osv. Och det är ju inte så mycket man kan göra åt det heller när problemet väl dykt upp. Därför undviker jag att gå till frissan. Andra går varannan månad. Jag går kanske några gånger per år..Och jag har faktiskt klarat mig bra. Har inte ett kråkbo på huvudet och har varit nöjd med färgen, uppdaterar färgen mer än längden. Nu däremot, sedan jag kom till USA har mina fördomar och min så kallade skräck för frisörbesök ökat. För det första så de salonger du hittar ligger på stora, och då menar jag inte NK eller Åhlens i Stockholms storlek utan stora gallerior. För det andra finns det säkert två eller tre stycken salonger och där finns det säkert 10-20 olika frisörer som tar första bästa kund typ. Desvärre har frisörerna ganska trist inställning och attityd här vad jag har erfarat. Hemma är det glada och pigga människor men här är det banne mig motsatsen. Känner inte att jag behöver utveckla mer, det är helt enkelt inte roande och uppiggande att gå till frisören utan det känns mest som de klagar över att de jobbar och bara vill hem, bryr sig inte mer än så..

Den första och enda gången jag klippt mig i USA vart min totala räkning över $ 220, dvs över 1300 kronor typ, och jag kan tala om att jag knappt såg vad hon hade gjort. Jag köpte visserligen dyra produkter som var grymt bra, men bortsett från de kostnaderna så fanns det inget som förklarade hur det kunde bli så dyrt för det hon "åstadkom". Idag ser jag verkligen hur illa hon klippte och de slingor hon gjorde får man leta efter. Men struntsamma, dit går jag inte igen. Har ju dessutom flyttat..
Men idag var det dags o piffa upp håret. Har gjort massor med blonda slingor i håret och det känns verkligen uppiggande och så mycket bättre än sist. Saxen var jag inte intresserad av, känner mig tryggare med den själv än med amerikanerna, för tillfället i alla fall. Så idag skulle jag kunna fira för att det blev bra och lyckat!

Kanske lägger upp en bild eller två ;)


image52

NYC


Så var helgen över och måndagen likaså. Jag har varit i New York från lördagkväll i stort sett och har haft det riktigt trevligt med min far och hans fru. Alltid roligt med besök!

En ny vecka har alltså börjat även om det inte känns så. För en vecka sedan var jag jätte ledsen eftersom jag sagt hejdå till Dario på flygplatsen, usch, det var verkligen jobbigt. Men nu så här en vecka efter är rutinen tillbaka och tiden går lika fort som vanligt = bra tecken!

Ser fram emot denna vecka och även nästa osv, känns som att vi kommer ett steg närmare våren och sommaren för varje dag. Idag var det 16'C ute, det ni! Man behövde ju knappt jackan..? Normalt i februari?

En del shopping denna helt, kanske lägger upp lite bilder i veckan. Imorgon blir det dock en del plugg, ska putsa färdigt på min essay tills på onsdag. Ser fram emot det, dels för att det är intressant och lärorikt att skriva och för att sedan är den första av fyra uppsatser avklarade :)


image51

ibland saknar jag denna plats, det fanns rum för så många tankar..men en plats är inte samma sak när man inte trivs med sin omgivning..plus att nu bor jag 30 minuter från stranden, lär ju vara minst lika fina solnedgångar där ;)


Inte riktigt än!



Nu har jag fått mig en skön och härlig sovmorgon. Inte har jag vaknat 35 gånger av att barnen gråter eller liknande, en skön lördagsmorgon helt enkelt!

Hade enormt sockersug imorse, kan inte förstå riktigt varför, har inte precis ätit massa godis, men det berodde nog på att jag var hungrig och finns det något mer som lockar då än något som stillar behovet snabbt?

Nu är dock den lugna morgonen över, duschen (låång!) är avklarad och frukosten äten. Nu behöver jag plugga. Skriva uppsats, men ack vad jag inte känner för det, då blir det ju dessutom bara ordbajs, det kommer man ingen vart med...
Min far och hans fru kommer till USA idag för att hälsa på mig och jag är helt sprallig! Huvudet värker, var nog hungrig för länge, så det blir inte precis bättre. Jag har alltså helt rätt att ta och titta på ett Grey's anatomy avsnitt och sen sätta igån på riktigt, eller hur ;) ?

Senare idag ska jag åka in til NYC, men jag lovar, jag ska plugga. Var ju bara 8 månader sen man gjorde det sist typ :P

Hoppas lördagkvällen i Sverige har börjat trevligt!

image50

Diamond Hill Road ;)




image49


This is where I live..




The Family Stone


När jag gick i femte klass la jag ett hjärta i ett skåp i skolan som tillhörde den killen jag var kär i, ( om man visste vad kärlek var då hehe).
De senaste tre åren har jag spenderat alla hjärtans dag med Dario men detta året hade jag dejt med Sara :)

Det blev taccos, lite choklad och film. Eller det var i alla fall tänkt att vi skulle se på film men det blev prat för hela rullen och vi bestämde oss för att se filmen idag (fredag) istället . Det har vi även gjort tillsammans med kinamat.

Jag kan även bekänna att jag ibland förvånas över att jag tappar svenskan under min tid här. Jag var bra på att stava förut och behövde aldrig fundera eller så men nu måste jag erkänna att det inte alls är lika enkelt och att jag tappar ord och meningsbyggnad eller böjningar typ. Det låter kanske fjantigt men det är sant. Inte så att jag pratar konstigt eller får tänka innan jag pratar men det kommer tillfällen när det känns som det hoppar grodor ur munnen ( äcklig tanke!). Jag skulle säga kinesiskt igår men det jag sa var kineskt. Det är allt lite komiskt, men ja, det kommer komma tillbaka lika snabbt sen och det är ju alltid roligt att få sig ett gott skratt åt hur man pratar!

När vi ändå är inne på prat kan jag väl lika gärna spinna vidare..Jag pratar ofta i sömnen men alltid på svenska. Jag har väl sagt enstaka ord på engelska eller så (innan min USA-resa) men under veckan som min pojkvän var här fick jag bara fram engelska när jag var så där precis nyvaken att jag knappt visste vad som var "fram eller bak" det var när vi vaknade efter en eftermiddagslur med rullgardinen nere som engelskan kom flygande,.komiskt och pinsamt!

Trevlig torsdag, trevlig fredag, mindre bra film, nu kommer helgen :D



Ha en jätte härlig helg!


image48

Helt okej, men njee inte riktigt min smak..någon som har sett den?





You and me






image47


3 år och 6 månader idag <3

14/8 - 2004

Happy Valentine's Day !



image46


Hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag :)



en dag i taget

 Inte så illa trots allt att vara ensam kvar, det rullar på faktiskt. Det beror nog i och för sig mycket på att vi hörs mycket under dagarna och så, nu är man ju så van att berätta för den andra så fort något har hänt eller man fått en tanke. Men ja, klart jag saknar honom!

Annars var det skola igår, det var roligt att komma dit, dock ska vi ha vår essay klar tills nästa vecka, men det känns inte så oroande, har kommit en bra bit..

Hoppas ni har det bra!


I love you <3

image45

En kväll spenderad med en telefon ;)

Denna dag har gått upp och ned. Har varit både glad och ledsen men jag tror att jag kan återhämta mig efter att Dario har åkt. Så kände jag inte igår.. :P

Dagen har bestått av mycket prat med min kära mamma. Vi chattade först på Skype och sedan pratade vi i typ 1,5 timme vilket var skönt. Sedan vid 5 pratade jag med älsklingen med vilket var skönt men ändå lite jobbigt att helt plötsligt se honom via datorn istället för intill mig, men jag får bita ihop o se framåt. Därefter hade jag lite telefonpaus och tog det lugnt, lekte lite med barnen och åt tillsammans med familjen vilket var trevligt. Sedan vid 21.00 så ringde Line, en kompis från där jag bodde förut och vi började prata på precis som om stog mitt emot varandra och samtalet varade i över två timmar, snacka om härligt! Det var verkligen hur roligt och skönt som helst att prata med henne om allt mellan himmel och jord! Jag känner mig jätte glad innombords och går och lägger mig med ett leende på läpparna. Nu är det framåt som gäller, och från och med imorn blir det riktiga mål att sätta upp, planering och organisering, det är jag bra på med och jag gillar det så det blir väl perfekt!

Imorgon ska jag börja med att lista upp veckans händelser, det är alltid roligt att pricka av saker ;)

nu ska jag sova, garanterat drömma om Dario, någon som vill slå vad om att jag kommer drömma om honom?

Godnatt på er :)



Line :)

En tjej..

När en tjej..

Är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud,

Bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt,

Tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida,

Svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra,

Tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger,

Lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt,

Försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet,

Smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstonde en gång,

Säger jag älskar dig, menar hon det,

Säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid,

Säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör..

Känner ni igen er? Tycker ni det stämmer?

<3


Så har tiden redan rusat iväg. Det är tisdag morgon här i USA och min pojkvän Dario har åkt hem. Jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Tyvärr missade vi en dag tillsammans eftersom hans flyg från Paris blev inställt pga att fransmännen förstörde något när de lastade väskorna, hur bra är man då seriöst? Men ja,  vi vet väl inte hela historien men typiskt var det i alla fall!
Till slut kom han hit, jag fick guida honom från JFK Airport eftersom jag inte kunde komma och hämta honom dagen efter. Jag kunde endast hämta honom från tågstationen och när jag begav mig till den på torsdagseftermiddagen när Dario hade ringt så pirrade det i magen något helt otroligt! Fattar ni, jag hade inte sett min pojkvän på nästan 6 månader och nu var jag på väg!! Det var helt otroligt underbart!

Från den torsdagen har vi haft 11 underbara dagar. De dagarna har vi spenderat med att vara i NYC tre dagar, varit på NBA ( basket!), varit på bio, kollat på film, varit på gallerian och bara haft det riktigt mysigt. Han har även varit med under dagarna och lekt med barnen. Från klockan 13.00 sover tvillingarna och femåringen är i skolan så vi har fått mycket tid för varandra. Det har varit så härligt att bara få träffa honom, äta lunch tillsammans, äta Chinamat på kvällarna och titta på Shrek eller basket. Att åka tåg till och från New York City har med varit härligt. Många intressanta samtalsämnen och se vem som kan komma på flest kändisar eller ställa kluriga frågor om varandra som tex. vilket märke jag har på min cykel osv..haha.

Det känns inte som jag kan beskriva hur roligt jag/ vi har haft det..

Saknar honom redan <3