Helt slut!

Sitter i min fina soffa med datorn i knät. Armarna känns som nykokad spagetti och det känns verkligen att jag har varit och tränat. Mitt första "officiella" träningspass. Idag har jag nämligen värmt upp genom att springa lugnt och ökat tempot lite (ca 10 min). Därefter gett mig ut på styrketräningsgolvet , bra ordval (!), kört alla mina maskiner och sedan sprang jag på högt tempo i 15 minuter för  träna kondition. Så nu är jag bra seg. Har ätit yogurth med Mango och Passionsfrukt och knäckemackor. Snart blir det sängen och lite Sudoku som sömnpiller.

Imorgon ska jag upp i god tid, bege mig till biblioteket och plugga lite, prata tjejsnack med caroline, träna och träffa D. Verkar bli en riktigt bra dag!

Hoppas er måndag har varit bra och att tisdagen bjuder på mycket sol!

Förresten var det riktigt härligt i skogen med mamma idag, hittade en del svamp, fikade och filosoferade om livet, handlade på Maxi. Ja det var riktigt mysigt!


Ut i skogen!

Japp, nu bär det av. På med kängorna (har inga!), och tjocktröjan och ut i skogen. Det är ju underbart höstväder idag och solen skiner! Jag och mor ska ut i skogen och söka svamp. Jag är ingen svampare riktigt, ser gott ut men smakar blä. Men umgås med mor i skoga, det tycker jag om. Naturen är härlig!


En helg senare



Denna helg har bestått av mycket umgänge, mycket mys och roliga stunder.

Lunchade med mina föräldrar i fredags på en jättegod thailändsk restaurang. Vi fortsatte ner på stan och spanade, tog även en fika :)

Tränade på kvällen och åkte sen hem till Darre, åt middag och umgicks lite med hans föräldrar. Vi köpte en bamsestor godispåse, tittade på Shrek 3 hemma hos mig och spelade kort, jätte mysigt !

I lördags jobbade jag från 1-6, cyklade hem med fina Linda, mötte upp D, lagade mat och kollade på film, sedan även lite fotboll, så lycklig i hans sällskap!

Söndagen spenderades med världens bästa systerson Theo 6 år. Vi lekte för fullt utomhus, Kurragömma (ehh, bra jag är på att gömma mig?? INTE!) Körde även Dunken, spelade kula och gick balansgång. Vi gick in och ritade och kollade på film.

På kvällen åt jag middag hemma hos mina föräldrar, och sedan åkte jag till Darre och tog en långpromenad.

Jag älskar att vara hemma, nu har jag så nära till alla och man känner sig inte så låååångt bort från allt. Det är alltid cykelavstånd till allt och alla, man kan ta långpromenader men framförallt så är man HEMMA!

Fyra år och jag älskar dig mer och mer för varje dag. På något sätt överraskar du mig med ännu en av dina underbara sidor. Jag älskar dig Dario <3

I full fart idag

Godmorgon!
Har varit uppe ett tag och bara tagit det lugnt i soffan men är nu på gång att ge mig iväg för att få en guide som visar mig runt gymmet. Lite pirrigt faktiskt! Efter det ska jag träna och sen hem för dusch+lunch och därefter till biblioteket för lite studier.

Känns inte som jag sovit gott inatt alls, hade jätte svårt att somna? Tror att det har med oro att göra. Ibland går man och är rädd för att hemska saker ska hända. I alla fall jag. Just nu är det lite så, jag blir jämt nervös att något ska hända någon som man står nära. Men ja, låt oss inte tänka vidare på det. Oroa sig mår man inte bättre av.

Senare idag blir det middag hos syster som sagt och ska kanske träffa D en stund. Saknar honom! Ska plugga effektivt så jag kan ta en promenad med Linda med, så fint väder ute idag igen!

Ha en bra dag!


Desperate!

Ja det ordet passar nog ganska bra in på mig. Jag är helt såld på Desperate Housewives. Det är den serien jag aldrig följt på riktigt bara smygkikat lite på men ändå gillat. Dock så har jag min största favorit Grey's anatomy och därefter One Tree Hill eller ja, vad tusan de ligger på samma plats typ!! Oj, verkar inte ha mycket till övers förutom tv-serier haha! Skämt å sido. På kvällarna visas det sällan något bra på tv ändå så varför inte titta på det man gillar :)

Dagen har i alla fall varit riktigt bra. Har pluggat, tränat, kikat förbi D en stund (lånade hans mp3-spelare, min har tydligen flytt landet eller nått?)

Nu varvar jag ner och ska snart lägga mig. Lite mer hemmafruar bara :P haha, och nej ta det inte fel! :D

Imorgon blir det träning, ska få en rundvandring på gymmet, träna själv, och sen plugga. På kvällen blir det middag och mys hemma hos storasyster och världens bästa systerson. Sedan är ju Dexter där med (hunden som jag var vakt till i 1 vecka när min syster och hennes man var på bröllopsresa, de kom hem igår). Det ska i alla fall bli jätte mysigt<3
Två veckor har de varit borta i Thailand, jag är så sjuukt avundssjuk.

 Ska eventuellt ta en promenad med fina Linda på dagen med, men vet inte hur jag ska hinna med allt riktigt? Vi får se.

Sovgott


Vem är din favorit?

ambitiöst!

Hejhej!

Hade som mål denna morgon att gå upp vid 9, men efter att ha börjat titta på 3:e säsongen av Desperate Housewives så hamnade jag inte i säng förän efter 1, och då löste jag lite Sudoku innan jag släckte lampan. Men var inte allt för sen i morse, men imorgon blir det kl.9!
Var ambitiös och tvättade mina nya svarta jeans igår, eftersom mina ben dagligen är grå/svarta på en del ställen, jäkla jeans som färgar av sig. Men i alla fall. Tänkte att det blir bättre efter en tvätt. Sedan har jag duschat och smörjt in hela kroppen med massa hudlotion. Så prövningen blev att få på sig nytvättade jeans med en insmörjd kropp. Haha, det gick :D

Nu ska jag iväg och skriva ut papper och sätta mig på biblioteket och studera. I eftermiddag (senare) blir det stan och träning.

Ha det fint!

Pysseldag

Sådär då har klockan slagit 17.32, tvätten är avklarad och placerad på sin rätta plats i garderoben/byrån. Jag har fixat med en hel del telefonsamtal idag, kollat upp lite viktiga saker på Internet och haft det ganska lugnt.
Lagade en god lunch till mig själv:

2ägg
0.75 dl carbonarasås
lite Thai Sweet Chili sås
Körsbärstomater
Fetaost

Äggen stekte jag som en omelett, med lite skinksås i, och ja, smaksättning med tomater,fetaost och chilisås. Väldigt enkelt och gott måste jag säga. Nyttigt och mättande med för den delen vilket gör det hela lite roligare.

Eftermiddagen består av enkla sysslor. Jag ska snart börja laga lite mat. Blir nog röbetssallad med lövbiff och gurka, vet inte om det går ihop sig i smak däremot? Senare ska jag gå över Vasavägen och in på nästa gård, där bor mina föräldrar. Ska lämna nycklar till min storasyster Lisa, hon kom hem från Thailand idag och jag har varit både hundvakt och lägenhetsvakt. Mamma ska träffa henne imorgon så det blir smidigast.
Ikväll ska jag kanske träffa D lite senare för en kvällspromenad. Vi var ute en sväng igår och det var riktigt skönt. Vi spelade även kort, Spansk skitgubbe ( D gav upp efter en omgång för jag vann) , därefter spelade vi poker vilket var riktigt roligt!

Ne, nu ska jag börja fixa inför middag!


Nya tag från och med nu.



Okej, jag måste erkänna att jag har varit riktigt urdålig på att skriva här. Jag vet inte riktigt vad det beror på, kanske brist på inspiration?
Men nu tänkte jag börja om, för nu är jag lite mer inspirerad.. Jag är hemma, bor i en egen lägenhet, vardagen har anlänt och jag kanske har lättare att dela med mig denna gång?
Jag har en vana av att kunna skriva lååånga inlägg när jag är riktigt sugen på att skriva och jag garanterar att de kommer :P . Mitt mål denna gång är att vara ärlig i min blogg, inte för att jag förr har ljugit eller sagt saker som inte stämmer. Utan mer för att jag ska vara lite mer ärlig mot mig själv.

Så nu tänkte jag börja med två erkännanden som jag har försökt smita ifrån under några månader:

1. Jag saknar barnen i USA riktigt ordentligt mycket

2. Jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker och tänker om mig

Jag flyr. Ibland är det lite min grej tror jag nästan? Jag är rädd för det som kan vara känslomässigt jobbigt. Jag minns innan jag åkte till USA. Jag låtsades som att allt var på topp, solen sken varje dag och att jag skulle åka iväg i ett år, det var ingen Big Deal. Men när det kom till att säga hejdå till min pojkvän och min familj. Då brast allt. Varför lurar man sig själv egentligen?

Jag har gått och förnekat att jag saknar barnen i USA, undvikt att titta på bilder på dem osv. Men idag fick jag ett mail av min fd. Hostmom. Hon skrev att Julianna fortfarande pratar konstant om mig och perioden efter jag åkt  har varit en känslig tid för barnen. Så, nu vet jag inte vad jag ska göra för att lindra detta. Jag vill bara se dem, krama dem och leka som vi alltid gjorde. Sprang runt i huset och busade. Jag var The Ticklemonster, de gömde sig, jag smög på dem och de skrattade så att de nästan tuppade av när jag hittade deras gömställe. Jag kunde inte annat än skratta och njuta av deras och min glädje.
Jag saknar de enormt mycket och det riktigt svider i hjärtat.

Så det var dagens tankar.

Imorgon ska jag

  • Hämta mitt gymkort
  • Försöka byta skola
  • Tvätta (intresseklubben antecknar!!)

Sovgott

Små saker som kan göra vardagen lite rolig när man är sjuk.

Uhhh, jag är så seg! Känns på något ätt som att min röst är lite bättre, men å andra sidan så hostar jag mer. Vi får se hur envis denna jobbiga förkylning är. Men men, man ska inte deppa ihop. Hade som sagt jätte mysigt och lugnt hos Darre igår och snart kommer mor min hit.!

Sitter och kollar på Ellen DeGeneres just nu, så här på morgonen (13.20!!) Vaknade rätt sent, inte konstigt att man behöver sova ut lite extra. Men jag kom ju som sagt inte mycket längre igår, kollade på tv från typ 12-16, inge vidare.

Tänkte om jag ska försöka fixa några av de saker jag behöver göra med hjälp av mamma. Man blir så sjukt uttråkad av att inte göra något. Jag behöver lämna tillbaka ett par jeans och lämna in en tavla så jag kan få hjälp med att sätta upp dem. Små saker som egentligen inte tar så lång tid eller är speciellt jobbigt, men har man ingen röst blir det helt enkelt jäkligt svårt! Så nu hoppas jag att mamma vill vara med och inte tvingar mig och ligga i sängen hela dagen :P

Ska se om jag inte kan kolla på bröllopsbilderna idag med, är så nyfiken. Lär vara massor fina!

Vi hörs senare!

September är här!


Underbar helg med bröllop och lite annat roligt! Allt blev såå braa!! Kommer bilder senare i veckan hoppas jag

Mindre underbar måndag, är nämligen sjuk och har ingen röst alls. Skrattar åt hur jag låter när jag försöker prata. Det enda som framkommer är typ pipande ljud, lite bokstäver här och där.. :P

Den delen av måndagen som var bra var den delen då jag var med Dario, tog det bara lugnt vilket var skönt. Kollade på Horton Hears A Who, rätt bra faktiskt. Var på Konsum och köpte två tuttifrutti-tablettaskar, smaskens! Drack även honungsvatten för att lindra min hals..

Nu blir det att sova. Så jag kan bli frisk och leva lite normalt.

Snart ett år sedan!