nightmare


I just want to wake up from this nightmare.

Snälla, fråga inte, anta inte, tänk inte, undra inte, tro inte mer eller mindre om mig än vad ni redan gör. Ja jag vet jag skriver blogg. Men allt berättar man inte här, men för det kan man skriva av sig. Allt jag har att säga är att jag mår ordentligt riktigt jävla piss (ursäkta språket!!!). Och nu behöver jag inte massa undrande eller spekulationer om vad, hur, varför.

Jag behöver komma hem.


image180

där ser man!!

image179


Vad knasigt. Nu är det grejer på gång minsann..??

smärtsamt värre!

Snacka om att jag hade en lång och ljuvlig sömn inatt! Jag gick nog och la mig vid halv tolv, men kunde inte somna på ett tag, pga mitt sena nap. Men sen har jag sovit som en stock! Vaknade vid 11 och kände mig sådär riktigt utvilad och harmonisk. Dock lite vilsen för inatt var mina drömmar så otroligt verkliga. Jag drömde att jag kom hem, överraskade D och äntligen fick slänga mig i hans famn. Jag trodde verkligen det var på riktigt. Nu var jag hos min älskling, Äntligen! Men ja, så var det ju inte insåg jag när jag vaknade, det var mindre roligt. Under drömmens gång hade jag ju blivit hämtad av mamsen på Arlanda, hunnit åka till Ikano-huset (varför drömmer jag om det?) , träffat Matilda och lite gamla kompisar från jobbet. Men att klättra in genom D:s balkong vid kl. 22.00 och finna honom vid datorn, sen till en träning (haha verkligen SEN!) det var så verkligt (konstigt nog). Men ja, så skönt att bara få en riktigt bamsekram. Men jaja, inte allt för långt kvar nu. Den som väntar på något gott....och ja, ni kan resten!

Nu ska jag nog ge mig ut i vilda världen. Kanske ta en skogspromenad? Cykla? Träna? Åka till gallerian? Äta god lunch? Städa mitt rum? Ohh, valen är många, jag vet verkligen inte!  Behöver köpa strumpbyxor, är riktigt sugen på NYC, är jätte sugen på att prata med mamma. Beslutsångest är vad det är! Ut ur huset ska jag nu i alla fall. Tidig träning vid 5 tillochmed (!) sedan är kvällen öppen,

image177



Vi var så små <3

jag känner hur livet kommer tillbaka..!

Okej, jag gjorde något inte-så-bra idag. Nämligen åkte och tränade på tom mage, rätt så väldigt tom mage. Men ja, jag var inte hungrig, hade ätit en lunch vid 2 (åkte till gymmet vid 7) och käkade som jag skrev innan en banan innan. Körde först styrketräning, ben denna dag=jobbigt! Det tog väl en 25 minuter max, 6 övningar dock. Men sedan var det rullebandet som gällde och jag skulle springa. Kände inget då heller i magen. Var mer lite trött i benen. Men när jag kom ner i omklädningsrummet, efter 30 minuter på rullbandet i högt tempo kände jag hur musten bara rann ut, POFF! Kändes som jag knappt orkade ta mig till duschen, var skapligt segt o duscha, men sen la jag mig även i bastun som belöning för ett riktigt bra pass (bra gjort o basta?) Där låg jag som en platt mask helt utmattad. Det var ett jäkla projekt o klä på sig, föna håret och försöka se vettig ut :P Åkte därefter till affären, vindruvor (beroende jaa!!) skulle jag ju ha. Och nu sitter jag äntligen  min säng. Har ätit äpple, yogurth och en proteinbar typ som man käkar efter träning. Och NU känner jag hur livet kommer tillbaka till mig. Pust, jag ska bara skölja vindruvorna, äta ett par sen blir det nanna sängen, om jag inte somnat innan det.


image176

trött, tröttare, Jen

Ojojoj! Vilken otroligt regnig och grå dag det har varit idag, man kan ju undra vilken månad vi lever i egentligen? Var det Mars kanske? Juni anländer om någon vecka och då får vädret skärpa sig så det så!
Inte nog med vädret så har jag även varit otroligt trött hela dagen. Jag kom i säng hyffsat igår vid 11 men var som vanligt trött efter träningen. När klockan (mobilen) ringde imorse blev jag förbannad (haha) och trodde inte det var sant. Typikst mig på morgonen. Blir sur för att det är dags att gå upp. Men efter att ha segat mig en stund innan jag gick upp på övervåningen så var leendet framme. Och ännu gladare blev jag när jag såg att Brandon (2) var vaken och tittade på tv. Han är ju bara för söt. Finns det något annat mer uppiggande än en liten söt glad tvååring på morgonen?
Dagen har därefter rullat på även om tröttheten vägrade lämna mig ifred. Vi har målat, sjungit, dansat, byggt med lego och lekt med dockor. När det var dags för tvillingarna att ta sitt nap och Nicholas (5) hade åkt till skolan så gjorde jag lunch till mig själv. Till efterrätt fick jag minsann glass med choklassås!! Sedan vid halv tre beslutade jag mig för att med sova, det gjorde jag med, brevid tvillingarnas (separata) sovrum. Sedan ringde min klocka och sedan vaknade Brandon. Det ösregnade verkligen ute så vi gick ner och tittade ut genom fönstrena. Det var lite lagom aktivitet för honom som var trött.
Nu har jag sovit middag (igen) och är sådär skaplit seg i kroppen. Drömde som vanligt att jag var med D vilket är riktigt jobbigt att vakna upp ifrån men vad ska man göra. Nu ska jag äta en banan och göra mig redo för gymmet. Måste åka och tanka bilen först bara (inte gilla!!). Imorgon är jag ledid, gilla!!

Lite trist söndag

godmorgon! Eller ja, det är rätt sent både här och i Sverige men det är dagens första inlägg om inte annat. Jag har sovit riktigt gott men som vanligt vaknat och insett att jag faktiskt inte sover i min svenska egna sköna säng i mitt eget rum. Det är alltid lite tråkigt på något sätt men även extra jobbigt när man längtar hem. Denna söndag känns även lite trist just för att jag ska jobba från 1.30 - 5.30, en söndag vill man vara helt ledig på. Den känns även lite tråkig för att min 6 åriga systerson Theo firas idag och jag kan ju inte vara med på kalaset. Det svider lite. Men ja, det blir kanske ett telefonsamtal med dom i alla fall. För att pigga upp denna morgon så ska jag åka och köpa mig lite snacks, antingen att ha under dagen eller ikväll eller lite till varje och till det ska jag få mig en skvallertidning. Det kanske kan göra susen att läsa lite?

Hoppas ni får en bra dag!image173

Nattuggla

Nu är klockan mycket, nämligen 01.51 amerikansk tid och det är verkligen dags för mig att sova, kom hem för en liten stund sedan. Har spenderat min dag och kväll i New York City med Sara och hennes två kompisar Sandra och Michaela från Sverige. Det har varit en jätte rolig dag/kväll/natt och nu är jag helt slut i benen. En del shopping har jag hunnit med, inte lika nödvändigt denna gång dock, men det är lite svårt att stå emot. Men ja, så kan det vara. Nu får jag nog däremot verkligen hålla i trådarna lite, inte på grund av pengarna utan på vikten på min packning inför hemresan. Jag har verkligen ångest inför det! Men ja, en sak i taget och just nu ska jag sova. Imorgon ska jag jobba från 1.30-5.30, måste säga att jag är rätt opepp på det. En söndag vill man ju vara ledig på och bara ha det gott. Men ja, det går nog.


Sovgott!

Hey, guess what!!

" Hi Jennifer,
Hope you are well. I submitted my grades today and they should hopefullybe posted on webAvisor tomorrow.
You earned an A for the class. I have your portfolio in my office in LAH 222 and I can mail it to you next week.If you need it sooner feel free to stop in to pick it up.

-Dina"


tjihooo!!! Jag som hade mardrömmar denna vecka om att jag fick C och inte hade gjort något bra alls :P Men detta var ju en positiv nyhet :) Nu är det bara att glassa vidare ;)

Men ja, kanske skulle ta och sova, nu börjar ju svenska folket att vakna.. :)


image172

brorsan och jag :)

Halloj där!

Har precis kollat färdigt på Good Luck Chuck, har den filmen och har sett den förut, men ja, det är ju för gó. Valde mellan den och The Holiday, den har jag med på dvd, men såg den senast så nu fick det bli denna :) Den är i alla fall väldigt rolig, och ja inte minst sagt snuskig!

Men kvällens höjdpunkt var lätt samtalet med min storebror. Det är så kul, vi är så lika fast vi är olika med..haha.exakt samma humor. Men i alla fall, vi satt och pratade eller ja, skrev på msn om alla möjliga saker från djupa relationsämnen till gamla vanliga "kissa o gå och lägg dig" haha, och vi drygade oss lite. Så sjukt roligt hade vi i alla fall. Jag satt och garvade för mig själv och fick tårar i ögonen av allt skratt och han fick jätte ont i magen av allt skratt så vi sa godnatt, det var ju sent i Sverige :P Men ja, lätt kvällens höjdpunkt, brorsan och jag!

Sen har jag även druckit Tropicana med smaken Peach Papaya, yummy, yummy säger jag bara!


Sovgott folks!

yes!

Fick precis min lön för denna vecka och gissa vad, jag fick extra betalt för att jag jobbade extra förra veckan. Jag trodde inte de skulle ge mig något extra eftersom förra veckans lön var densamma. Jag jobbar nämligen nästan alltid 45h per vecka vilket är max för en au pair, men förra veckan gled det en bra bit över det och nu har jag alltså fått belöning. Härligt! Inte för att jag är här för pengarna, verkligen inte, men det är ju skönt att man inte blir tagen för givet på det sättet..!

image171

Obs!

Okej, inte nog med att jag troligtvis inte sett en enda film med honom, det borde jag ha kommit ihåg. Men seriöst, förlååt, men han är ju helt sjukt het! Och jag vet att det finns mååånga som tycker det och att jag är sen hahaha, men hallo, kolla på honom! Alltså, den jag pratar om är servitören i bakgrunden, vem trodde ni?? hahaha, eller så hette han visst Channing Tatum, snyggingen alltså ;)


image170

The O.C

Jag saknar faktiskt O.C tiden, det var veckans höjdpunkt när det kom till tv, men ja, det spårade ur.... :(

Vet inte riktigt vad kvällen ska bjuda på, funderar på träning+ film+ snacks, men har styrketränat och sprungit 3 dagar i rad nu så borde kanske ta en dags paus, och träna imorgon istället. Det tror jag, för annars kommer jag nog inte kunna gå. Körde förresten omvänt program på träningen igår, dvs styrkerträning först, sedan sprang jag på bra nivå 30 minuter, även sit-ups, skapligt skönt o sova på kvällen vill jag lova!
Men ja nu ska jag nog vika lite tvätt och sen vaknar de små kottarna snart :)

hejs!

image168

Tell me it's the real thing




torsdag vid klockan 15.20, så är läget just nu

Äntligen torsdag! Jag började dagen med en skön och rätt lång sovmorgon. Vaknade vid halv åtta och jublade i tankarna av att jag skulle få sova fram tills halv tio. Dagen har därefter rullat på och nu har jag det rätt lugnt medan tvillingarna sover. Jag slutar vid fyra och har väl inte så stora planer efter det. Kvällens höjdpunkt är Grey's anatomy vid klockan 9, så innan det har jag ju fem timmar att sysselsätta mig på. Kommer säkert åka til gymmet, men igår var mitt högra ben helt konstigt, på sidan av mitt knä värkte det som tusan, även under dagen hemma, men det gick ju inte att springa alls :S Men ska se hur det går idag, det är så skönt att springa av sig. Tankar, känslor och andra funderingar, bara Bort, på rullbandet är det bara jag ;)

Är annars rätt opepp, vet inte varför. Jag var hur pepp som helst förut idag. Tänkte på hur mycket jag längtar tills Juni börjar, så gött!! Jag saknar väl många just nu bara, det är nog en sån dag. Sjuukt jobbigt dock för det finns inte så mycket att göra åt det...men ja, det går över..

nu ska jag leka med barnen, de vaknar snart.
image167

sakna


saknar din famn babe <3


image166

så trött så trött

somnar typ, ska ta mig ett seeent litet kort nap innan gymmet. Börjar 10 imorgon, det gör vi vågen för :D

image165

jo men...


Ehhmm...jo det är nog så att jag är lite halvt beroende av vindruvor..tänkte bara erkänna det..


image164

ett meddelande innan gymmet

Nu åker jag till gymmet, ska springa av mig alla mina tankar och känslor. kommer väl hem helt trött säkert. Men ja, jag är både jätte glad men också trött. Trött på falskhet och trött på att saker inte fungerar.

Till en person vill jag bara säga: jag orkar inte med dig mera, jag orkar inte tänka på dig, drömma om dig, bry mig om dig. Jag önskar just nu bara att jag kunde få bli lämnad ifred. Slippa spendera tankar, slippa undra, slippa känna. Jag orkar inte mera okej, nu är det svart på vitt, visa dig ordentligt eller försvinn! Och neeej till alla som tror att det har med D att göra..nej nej nej. Kolla inlägget innan, och tänk igen.

image163

Och ja, på stranden, med Sizzle, med inget annat än glädje. Det är guld värt!

ingen som du


Ingen får mig att må som du. Denna dag som gjort mig skapligt irriterad och trött har du omvandlat till något mycket bättre. Jag var så jäkla sur och arg och allt. Men att prata med dig är som rena medicinen. Jag vill verkligen bara vara hos dig, tätt intill..du får mig att må så bra <3


image162

kan inte fatta det!!

Ja ni, denna åkte vi jag och Sizzle. Känns lite overkligt..Vi satt lääääängst fram och ja det finns bildbevis på hur vi upplevde den turen..men skulle jag åka igen??

Lätt, längst fram skulle jag sitta!!


Oslagbar helg!

Ja ni, denna helg har varit så härlig så jag vet inte om jag ska försöka beskriva den? Om det kommer att komma i närheten av hur det var..

Det började i alla fall i fredags med att jag begav mig mot Morris Plains, cirka en timme från mig med bil. Men på grund av riktigt ruskigt regn och en hel del trafik och lite vägarbeten så tog det nog en och en halv i alla fall. Sara ringde mig när jag var nära hennes hus men jag lurade henne att jag inte alls hade kommit långt och hade över en timme kvar. Hon vart överraskad när jag helt plötsligt sa "men du, är du på övervåningen i ditt hus? aa, svarade hon.."bra för jag är utanför ditt hus nu" sa jag. Det var svårt att försöka att hålla kvar henne i telefonen under tiden men det gick när vi pratade väder hah.
Fredagen bestod sedan av middag på Friendly's med Rebecka o Sara, sedan gick vi på bio och såg "What Happens in Vegas" den var bra och man blev riktigt törstig efter lite kärlek!
Lördagen åkte jag och Sizzle till mig och till Point Pleasant som ligger cirka 30 minuter ifrån mig. Där agerade vi fotomodeller och fick till en del heta och en del Inte så heta bilder, roligt hade vi!
Kvällen bjöd på Tacos och En Prinsessas Dagbok ;)

Denna söndag har vi spenderat på Six Flags, ett rätt stort nöjesfält 30 minuter ifrån mig. Med en av världens högsta och snabbaste bergochdalbanor..SJUUUUKT ROLIGA OCH JÄTTE LÄSKIGA, "HEJ ADRENALIN och CHOCK!! Jag säger bara det, i Sverige finns det INGET som kommer i NÄRHETEN av dessa, Oh my Freaking God skrek jag!! hahaha, som en äkta Amerikan ;)

Helgen har varit såå bra, så bra. Jag känner bara harmoni och lycka i kroppen. Ni vet, it floats...denna helg ska jag sent glömma!

Här bjuder jag på lite bilder ;)




image157

image158


image159


image160

Jaa, tro det eller ej, men denna gick rätt upp,
och sen rätt ner..och VI ÅKTE den, och vi satt LÄNGST FRAM!!

Äntligen!

Jadå, nu var det dags för tordag och kvällen har precis börjat. Imorgon är det fredag och för mig innebär det att ännu en vecka (jobbvecka?) har passerat. Det är så skönt när det är fredagar. Det är den bästa dagen på veckan. Även om jag gillar lördagar med för då händer det oftast lite mer saker och så, men att få slänga sig i soffan, kolla ett bra program/film med ett umgänge man trivs i, en stor skål med godis och känna att nu är det frid och fröjd. Då trivs jag! Sedan kan man ju spekulera om man har massor med plugg på lördagen hur kul det är att ha ångest inför det. Men ja, då får man njuta när lördagen är slut och man har pluggat färdigt. Det finns alltid något bra.
Denna torsdag ska jag spendera med att åka och äta Kina mat, god och nyttig kyckling med grönsaker. Har ju faktiskt inte fått det på hela veckan, illa! Sedan blir det lite mys framför TV:n med Grey's anatomy och vindruvor. Jag är beroende av vindruvor har jag konstaterat. Det är så gott och friskt så jag blir lycklig :P

Är det något jag ser fram emot så är det denna helg, Sizzle and Jizzle it is, for sure!

För övrigt kan jag konstatera att det händer så mycket sjuka saker runt om i världen, (som om man inte visste det redan men) och allt bara poppar upp och det känns som världen bara är en enda hel rörig och oorganiserad anslagstavla där alla post-it lappar är kluddriga, sitter över varandra, trasiga osv. eller helt enkelt knäppa. Vad är det som händer?

*En man låser in sin dotter i källaren, våldtar henne och hon föder typ 6 barn. Har suttit inlåst i 24 år !????
*En efterlyst pedofil blir gripen
*Det råder allvarliga konflikter i Mellanöstern, inget nytt precis, och det verkar blåsa till rejält?
*Folk kidnappas, mördas, våldtas, rånar, misshandlar

Och neeej, det är inget nytt. Men seriöst vart är vi på väg?

Nu får det nog räcka med allvar, kinamat it is!
image156

My Keds <

image154



Japp, detta är mina nya skor ( sen två veckor..) de har gett mig rätt mycket skoskav, men nu bildar vi ett bra par! Ska ta och köpa mig ett par röda med :D

Tigger!

Ja det var någon dag i veckan som jag och Nicholas bestämde oss för att måla Spongebob, men vi hade inga papper i skrivaren så vi hittade en Dvd med lite olika figurer på som vi skulle inspireras av, han ritade Spiderman och jag målade Tigger, det var mysigt :)

image153

nämen!

image151

Sizzle, minns du ;) Vad kort hår jag har förresten. Jag har fått låångt hår nu, ännu längre än förra veckan :P Får nog lägga upp lite nya bilder.

facts

lovar du att vara ärlig? Jorå, i en rimlig nivå ;)
smeknamn: ja, ärlig skulle man vara så..När jag var liten kallades jag Pensan, Jensi. Numera råder Jen, Jameson eller Jennifer..
låt just nu: Leona Lewis - Bleeding love, älskar den låten! f
avoritalkohol: ingen speciell, jag tycker om fräscha drinkar utan besk smak.
om du röker, favoritcigaretter: jag röker inte
beroende av: kärlek och glädje
vem behöver du mest just nu: svårt, men ja, jag behöver de som känner mig ordentligt.
vad tror folk om dig? Det finns säkert flera spekulationer, haha.
stämmer det? Beror ju på vad de tror, men man behöver nog känna en person ordentligt innan man säger för mycket.
vad får du oftast komplimanger för? utstrålning och utseende, omtänksamhet.
vad säger du för att imponera på någon? Drar nog till med ?går du ofta hit?? hahah!, nej, jag brukar inte försöka imponera direkt..
hur imponerar man på dig? Humor och självkänsla,
brukar du skratta för dig själv? Jag skrattar väldigt ofta för mig själv!
vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Hej babe! Allt bra här. Va soppigt. Här får du något att glädjas åt. Saknar dig<3 " MMS från D med en pussbild :D
vilken är din favoritmålning? Jag har ingen sådan
vart bor du? I USA, Marlboro, en timma från New York City
trivs du där? Jag trivs jättebra.
äger du några converse: Nej
festar du mycket: kan nog festa mer :P
brukar du bli för full: Nej, inte vad jag minns haha!
vad har du för mobil operatör: Verizon i USA, comviq i Svea
är du allergisk i mot något: Nej
har du haft sex idag: Nej
nästa mål i ditt liv: Efter USA är det jobba, resa och plugga, känns grymt bra! Varför stressa när man kan leva?
hur svarar du i mobilen: Amerikanskt: Hello, med grov amerikansk dialekt haha, Svenskt: Hej det är Jennifer, eller om jag vet vem som ringer är det mer individuellt.
vem ringde du senast: Troligtvis min värdmamma, men blev uppringd av D på Skype idag, det räknas väl :P
vad sa den du senast pratade med i telefonen: Det var D som jag pratade med i en timme, vad han sa, vi sa mycket. Men han sa att han tyckte jag var fin att titta på
antal sömntimmar inatt: 9 i alla fall!
sov du ensam: Ja i egen säng med ett gäng kuddar.
brukar du komma i tid: Jag kan vara en baddare på det, men kan även slarva lite, men är oftast först.
när mår du bra: När jag är med människor jag tycker om.
när blev du fotad senast: Idag,
hur känner du dig nu: Kär och glad, men känner även sorg..
vanligaste färg på dina kläder: oj, svårt. Brukar vara en rätt bra blandning.
vad tycker du om fötter: Har inte så många åsikter om fötter, men nej jag har inte fotfobi!
är du smart: Ja det är jag, men vilken fråga o ställa då haha !
är du aktiv i skolan: Ja, jag brukar vara aktiv. Men en lektion i veckan är ju lite mindre än gymnasiet...
vad saknar du: att kunna cykla och ha nära till alla nära och kära. I USA är det bil och långa avstånd
hade du en bra kväll igår: Ja den var inte illa
vad gjorde du? Jag tränade och åt vindruvor
favorit dryck på morgonen? Mjölk eller juice, inte för starkt dock.
rakar du benen: Ja, då känner man sig fräsch!
när brukar du gå och lägga dig: Mellan 23 och 24
är du blyg: Nej det vill jag inte påstå, men det beror nog på..
Sysslar du med någon idrot:inte precis just nu, men gärna Kickboxning. Just nu tränar jag på gym, springer och styrketränar..blir ju ingen sport av det direkt..
vill du hellre ha mail än brev: Ja, men brev är mysigt med.
tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
hur mycket krävs det för att du ska bli full? Det beror på vad man menar med full.
har du spytt offentligt: Vad räknas som offentligt?
vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ta reda på alla hemligheter ;)
vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Min familj, mina kompisar och min pojkvän.
är du nöjd med ditt liv: Ja
 om inte, vad vill du ändra på: -
kategoriserar du dig själv i någon speciell stil:
Snyggt och fräscht. Enkelt men snyggt, eller med stil.
är du bortskämd: Beror på, men inte så att jag agerar bortskämd.
vad gör du i morgon: Spenderar dagen i New York City!

Lördagssmask

Denna lördag har faktiskt varit rätt bra. Jag har inte gjort så mycket men det är skönt det med. Jag har pratat länge med D <3, pluggat, ätit middag med min värdfamilj och sen bar det av mot affären. Nu är det ju lördag och då får man unna sig lite godis, så det har jag gjort. Det blev lite choklad, lite Haribo persikor och Air Heads. Air Heads är jätte goda. De finns i smaker som Vattenmelon, Blue Raspberry, Körsbär med mera, jätte smaskigt. Dessa var även i ministorlek, ej som på bilden nedan. Så gulligt så :P Tack var godingen Sizzle så har jag nu fått nys på något smaskigt. Och till min stora lycka hittade jag de i lösviktsgodiset på mataffären Wegmans, wiiee!

Är på bättre humör idag, tack vare D, mamma och Sizzle, you make my day!


Sen vill jag även säga till
min kära fina bästa Arne, eller ja, Anida. Arne är mitt smeknamn på henne, ni vet kärt barn har många namn. Men ja, Arne: Du är så bra! Jag saknar dig <3

Om ni är lite nere, så kommer nu, efter bilden på Air Heads, några bilder som får mig att skratta gott en stund. Enjoy!

image146



image148


image149


image150



Annorlunda


Det har varit en annorlunda vecka. Den har inte varit som någon annan vecka. Jag har förlorat en familjemedlem, för alltid. Jag har varit omotiverad, försökt sätta på en ytlig fasad och vissa dagar har det gått. Men när jag pratar om det så brister det. Jag är ensam i sorgen, men samtidigt inte. Sara har verkligen ställt upp och det har varit jätte uppskattat och även underlättat. Jag är väl inte så jätte motiverad till att blogga just nu, men får försöka komma tillbaka i vardagen. Annars går jag mest och tänker, och tycker att allt är orättvist. Tänker att jag bara vill åka hem, men denna gång går det inte ens. Fan att jag aldrig kan ha något att säga till om. Finns det något jag vill nu så är det att slippa sova ensam. Jag vill ha D brevid mig, känna värme, trygghet och närhet. Jag saknar honom så det värker inom mig. Men snart så..
Som sagt, halva veckan har varit tung. Men förhoppningsvis blir det bättre och bättre. Jag har i alla fall kommit ut ur huset och tränat idag, alltid något.

Annars händer det inte så mycket i helgen. Har en slutspurt i skolan, sen är det kapitlet slut med. Söndagen bjuder på New York, det ska bli roligt!

Men ja, nu ska jag nog sova..drömma mig bort.

image145


"..It's going to hurt when it heals too.."