En skön kväll!

Efter att ha städat min lägenhet idag (jag har dammat, rensat ut skräp, vikt tvätt och sorterat kläder, dammsugit mm) så är det riktigt mysigt här nu. Det brukar det vara ofta men man känner sig lite harmonisk över att det inte finns massa jobb att göra.
Jag åkte och tränade vid kvart över sex, sprang, rodde och körde styrka. Sedan handlade jag lite på Hemköp. Blev överlycklig över att de hade mina favoritäpplen idag. Fuji äpplen som jag alltid åt i USA. Dessa i Sverige är inte så besprutade men smaken är densamma, Mums!
Jag köpte mig även skumtomtar och mörk choklad!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp och jobba från 8-15 imorgon på föräldrakooperativet. Helgen blir det jobb med, men det blir bra ;)

Sovgott!

Enkla pengar!

Har just anmält mig på denna sidan, sjuuuukt bra! Det är verkligen jätte enkelt att samla poäng! Presentkort på 1000kr i valfri butik, Ja Tack!!

Anmäl er !

http://www.gratismode.se/?c=19078




Miss you



I miss you

kids

I måndags vaknade jag av att min mobil ringde. Tittade bort mot mitt fönster och funderade på vad klockan var. Såg att de ringde från föräldrakooperativet och dit begav jag mig. Jobbade där och fick träffa alla söta barn och trevliga medarbetare. Vilken härlig plats jag har kommit till! Jobbade från 9-15.30.

Igår träffade jag bästaste Anida, vi var hemma hos henne och pratade och åt lunch tillsammans. Mycket trevligt!
Sedan åkte jag och tränade, mötte Lisa (syster) på vägen ut. Vi kunde inte träna tillsammans då för jag skulle hem till mamsen på middag. Hos mamma bestämde vi att jag skulle hjälpa henne att måla till huset som de bygger om det inte var så att de ringer från föräldrakooperativet.
Så imorse hörde jag ett förvirrande ljud som visade sig vara mobilen. Upp och hoppa blev det och sedan jobba :D Jippiee! Ännu en dag med barnen och det märks att de trivs i mitt sällskap vilket är roligt. Alla är jätte trevliga där! Jag målade kaniner som några barn färglade (stavas det så?). Det var i alla fall en mycket bra dag! Inget målande till huset blev det dock :P

Under eftermiddagen har jag pysslat lite hemma, tagit fram min ljusstake och haft Grey's anatomy kväll ;)

För övrigt så är min mobil skadad..asså den ringer typ inte alltid..? En del sms kommer 3 dagar försent mm? hmm..

Älskade älskade bästaste Dario kom hit en stund innan träningen. Läääänge sedan vi sågs nu. Vad jag har saknat honom<3

Thåström och Ebba Grön

Sitter och lyssnar på gamla och nya godingar..det väcker minnen!