inte som jag ska

jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu. Jag vill egentligen skriva massor, berätta om dagarna på jobbet med alla barn och deras härliga personligheter,skriva om mina tankar och funderingar, lägga in klipp på de låtar jag spelar konstant på stereon och i min mp3..

men just nu finner jag inte ord för något riktigt. Det är rörigt, känslosamt, förvirrande, bra, dåligt, kul, tråkigt, spännande, skrämmande...allt är uppochner och då blir jag bara knäpp.

Så det är vad jag är just nu...ur form.

Det enda jag kan "få fram" är att jag ska på bröllop i helgen, och det ska bli väldigt roligt.

Vi hörs när jag har hittat tillbaka.

Psykolog..?


En ny vecka har börjat. Den har väl inte börjat så bra men jag försöker. Jag har jobbat igår och idag, 7.30 - 16.30. Det är riktigt mysigt med alla barn runt omkring mig. Och de andra som jobbar där är jätte härliga.

Idag hade jag ett missat samtal. Jag lyssnade igenom min telefonsvarare där jag får meddelandet att jag antagits till Psykologprogrammet i Umeå, det var dit jag sökte och kom in på reserv. Jag har alltid haft en bra uppfattning om Umeå och min storasyster pluggade där.
Dock har jag tackat Nej, eftersom jag egentligen bara sökte för Att söka och se om jag kom in och det gjorde jag :) Jag är inte redo just nu. Det är det enda jag vet. Och jag skulle flytta NU idag i så fall. Men som sagt, jag vet inte vart jag ska just nu i livet och att åka till Umeå och börja plugga och ge 50% det är inte min grej. När jag börjar studera på universitetet går jag in med 110%.

Ikväll blir det träning med Lisa. Skönt att umgås med syrran och försöka tänka på annat.

Hoppas ni har det bra.

..

Måndag den 19:e Januari..

- livet blir inte alltid som man har tänkt sig.


Förlåt

Det går nog inte att beskriva!

En minut innan tolvslaget, efter en lång resa hem och en obeskrivligt rolig tid i Sälen är jag nu hemma. Jag som tänkte blogga lite under tiden där borta, det gick helt åt skogen. Vi har haft så himla roligt och jag vet inte ens vad jag ska ta upp här för att försöka göra beskrivningen rättvis..?

En väldans massa skidåkande

Oboy-drickande

Otroligt dåliga skämt som orsakat skrattattacker

Mysiga frukoststunder

Sällskapsresan á la Stig Helmer!

AFTER SKI -behöver jag förklara mig om hur kul det var?

Kortspel, godis, bus i backen, liftåkande och mycket mycket mer.

Jag längtar tills nästa Sälen-resa!


Bilder kommer..!

Godnatt

Snart är det dags!


Nä usch vilket grått väder det är ute, men skam den som ger sig! Ut ska jag lite senare och fixa det sista inför Sälen. Sitter just nu med TVn i bakgrunden. De visar Flip Flop på 5:an, det är alltid sådana program på morgonen, rätt trist faktiskt. Sedan blir jag ändå sugen på att ringa just för att man knäckt svaren. Men man vet att man inte kommer med i alla fall och det är inte gratis att ringa precis. Om man ändå vore garanterad att komma med :)

Jag har verkligen sovit gott inatt, haft bra drömmar. Inte vaknat av stress eller liknande, inte vaknat av grannarna heller. Skön känsla!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och kolla om den är ledig.

Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Nu är det nära!

Känner mig lite bättre i magen och huvudet, och det känns positivt. Det sista jag vill är att må dåligt nu när vi ska ha så kul i Sälen. Det är jag, min storasyster Lisa, hennes man Fredrik, Fredriks bror Johan och min systerson Theo som åker till Sälen. Snacka om att vi kommer ha roligt tillsammans!

Nu ikväll har jag varit och ätit hos mor min och det gjorde mig piggare. Jag har även mixat ihop 2 cd-skivor som vi kan ha som resemusik eller på kvällen. Jag är verkligen laddad! Det ska bli så roligt!

Nu gäller det bara att vara ute i god tid med allt imorgon och inte stressa för mycket. Jag ska lägga mig tidigt (säger man så varje kväll eller vad?) och gå upp tidigt. Jag ska både tvätta, packa, gå på stan imorn. Planering!

Hoppas ni haft en bra dag!



Ser det inte underbart ut!?

Termobyxor!

Jag har precis varit nere och grävt i källaren och hittat mina gamla termobyxor, tänkte att de nog skulle vara tillräckligt långa fortfarande även om jag inte har provat de på säkert 4år. Aj aj så fel jag hade. De var både korta och konstiga och jag kan absolut inte åka skidor i dem..? Vad gör jag nu? För de där var inte sköna någonstans vill jag lova! Jaja, jag får gå ut på stan imorgon och kolla om det finns några brallor kvar på rean eller så. Jag har inte lust att betala 2000 för ett par nya..!

Annars har jag varit en klant idag. Jag skulle ju på möte på Arbetsförmedlingen och jag var 150% säker på att det var klockan 12. Men ack så fel jag hade, jag skulle ha varit där klockan 11. Typiskt och inte alls vad jag ville starta min dag och vecka med. Men jag gav mig dit och förklarade att jag hade tagit fel på tiden och de var trevliga och sa att det inte är någon fara. Jag går ju inte på a-kassa eller så heller så ingen förlust för mig, mer än att jag hatar att komma sent..Men jag ska få en ny tid.

Jag känner mig inte riktigt bra idag, jag mår illa och har lite ont i huvudet. Trött liksom. Ändå har jag tagit ett nap för att försöka få bort det. Det känns inte alls bra. Jag ska ju för tusan till Sälen IMORGON!! Usch, om jag blir sjuk nu, då kommer jag verkligen blir riktigt arg! Men jag ska äta hemma hos mor, och se till att få i mig näring och vitaminer, gå och sova tidigt och inte oroa mig!

Håll tummarna för att jag inte blir sjuk!

Godmorgon!

Ja, eller jag har väl varit vaken en timme ungefär, men jag hade gärna sovit lite längre idag. Känner mig trött i kroppen efter gårdagens träning och det känns rätt härligt för då vet man att man har kämpat! Jag hade lite svårt att somna igår, men denna gången berodde det inte på mina grannar för världens liv om dagarna utan det var nog bara så att jag var alldeles för trött för att kunna somna? Nog om det, somna gjorde jag ju!

Snart bär det av ner mot Arbetsförmedlingen, ska bli intressant att se vad de har att säga. Senare idag ska jag nog bjuda in mig på middag hos mor min så vi ses lite till innan jag åker till Sälen med syrran. Ska ju bränna en cd där med hos dem tänkte jag. Någon som har tips på en riktigt bra låt som jag bör ha med på skivan?

Nej, nu ska jag göra mig redo.

Ha en trevlig måndag :)

Mysig kväll

Ja det kan man verkligen säga att jag har haft. Jag har dels spelat hög musik, ni vet, musik som får adrenalinet att pumpa! Jag blir så glad av sådan musik! Jag skulle absolut kunna dansa konstant till samma låt läänge. Men efter att ha tränat hårt idag känns mina ben som spagetti så det blev att sjunga med i soffan istället. Inte illa det heller ;)

Jag har tittat lite på tv och ätit kanelbullar och druckit mjölk. Mums! På tv visades programmet som avslöjar trollkarlarnas hemligheter, det var spännande att titta på :)

Nu ska jag bädda ner mig i min sköna säng med mina dubbla täcken och bara sova. Imorgon är en ny vecka och den invigs med ett möte på arbetsförmedlingen. Jag ska även bränna en CD till bilresan, alla resenärer bidrar med en egen mix!

Sov så gott

Har du en dålig dag? Är du på dåligt humör?

Mina vänner,

när man har en riktigt trist dag, allt går fel och man undrar vad man har för PMS värde egentligen. Allt känns som skit och man undrar när det ska vända..
Eller om man har en bra dag,

Helt enkelt, oavsett vad.. så Här är Botemedlet!!

Titta och njut, man kan inte göra annat än skratta!


Shame on me!

Aj aj aj!

Det blir verkligen bakläxa för mig framöver, jag är ju kass på att skriva här. Jag har ingen rimlig ursäkt heller så det blir en rejäl (men ganska mjuk) spark i baken! Så här kan man ju inte ha det. Jag tycker framförallt om att skriva, berätta, skriva av sig, resonera med sig själv osv. Nu får jag ge mig :P

Ingen årsresumé har jag gjort heller. Blä!

Nu blir det ändring. Jag vet, jag har säkert sagt det förr. Det har ändå varit ganska mycket den senaste tiden. Mycket olika saker, jul, nyår, tankar hit och dit, jobb då och då osv. På något sätt väljer jag att inte dela med mig och det är nog det jag verkligen behöver.



Så, denna gången håller det. Nu jäklar!