The first cut



Jag älskar denna låt <3



Träning på gång!



Nu blir det träning på gymmet. Så här ser det ut :D


image105

jo jag vet

min profilbild är stoooor och utanför. Men ja, jag håller på o trixar o fixar lite men måste ha lite mer tid och inte vara så trött. Då ska det gå. Ber om ursäkt för dååålig uppdatering. Det kommer snart och då har jag mycket att berätta ;)


Sovgott!

Så många drömmar


Tiden går så fort och jag vill så mycket. Göra så många saker, träffa så många personer. Jag längtar så efter Sverige, men vad jag kommer sakna USA..är man någonsin riktigt nöjd?


image101

Manhattan by night!

image98

Utsikten från Brooklyn Bridge, Manhattan är så vackert by night!

Paparazzi a la jameson ;)

Jag vet inte om jag berättat att jag och Dario, när han var här, var på NBA match i Madison Square Garden? Men när vi var där var det även rätt fullspäckat med kändisar. Så jag måste säga att jag faktiskt har sett en riktig Hollywoodkändis LIVE, in real life :D

Nämligen Ellen Pompeo från Grey's anatomy. Inte nog med att jag älskar den serien så ser jag henne live, på en basketmatch. Rätt coolt faktiskt! Jag har henne på bild ;)

image95


image97


Det ni ;)

Glad Påsk!


Efter en härlig lördag med lång sovmorgon, lång dusch, lång lunch med Mingji (från Kina) så har jag även hunnit med att jobba lite kväll här borta i USA. Nu sitter jag och smaskar på M&M och Skittles som får representera mitt påskägg i år. Måste dock säga att suget efter alla möjliga svenska godisbitar lockar väldigt mycket.Jag har även fört över massor med bilder från min systemkamera till min dator så nu kanske jag kan slänga upp lite nya (sen december) bilder..?

Vill i alla fall önska alla en riktigt Glad Påsk!

image92



















Om ni tittar noga, på den lilla bilden, ser ni att det står S (skittles) ellr M (M&M) på de små godisbollarna. De är alltså samma sak typ, fast ena med choklad och den andra med typ fruktsmak.


Fredag

Bästa dagen på veckan tycker jag. Efter en skol- eller arbetsvecka är ledigheten framme och man kan sitta uppe på fredagen och kolla på film halva natten och bara njuta. Ska bli så skönt att sova ut imorgon.

Denna dag har för övrigt varit rätt innehållsrik med allt från påsksamtal med delar av familjen hemma, middag med ett gäng trevliga tjejer och en rätt dålig med lite skrämmande film på salongen.

Dagens höjdpunkt har garanterat varit att ha pratat med min systerson Theo som är 5år. Han är den bästa jag vet, lyser så starkt med sin personlighet och glädje. Idag var det första gången på 7 månader som vi pratade. Jag brukar dock skicka brev till honom och skicka med lite smått och gott men detta var oslagbart. Vi pratade på i en halvtimme om hur vi skulle leka med våra små gosedjurslejon där hemma och bygga upp hela lejonkungen och gissa om han hade fantasi jag knappt kunde drömma om. Vilken härlig solstråle han är <3
Jag har även pratat med min morfar och min morbror vilket var väldigt roligt. Nu längtar jag bara tills vi alla ses igen. Men ja, tills dess har jag fullt med saker som väntar här i USA :)

Kvällen bjöd på middag ute och bio med ett gäng au pairer som sagt, mycket trevligt! Filmen, Shutter, var dock inte speciellt bra. Den kunde skrämma en rejält, men den var inte bra gjord och lite väl grå. Men ja, vill du skrika till så kan den rekomenderas. Men jag måste bara lägga in att 30 days of night, ojojoj! Den är läskig och bra gjord! Se den istället ;)


Nu är jag så trött att ögonen bara klistras ihop,. Till er som sitter uppe i Sverige säger jag Godnatt, och till er andra, hoppas ni sover gott!

Svengelska och dagens tankar


Det låter kanske fjantigt, men jag har verkligen blivit sämre på svenska! Jag brukade vara en jäkel på stavning och bra på synonymer osv. Men nu får jag tänka efter när jag skriver i bloggen eller så, hur orden stavas eller om man kan säga på ett visst sätt. Det är ju så man får skämmas haha! Så om ni hittar stavfel eller knäppa ord som kineskt (kinesiskt), byggning (byggnad men blandat med building) eller liknande så ha lite tålamod :D

Dagens tankar har kretsat kring följande:


  • Konståkning är en vacker sport!
  • På ESPN (amerikansk kanal) visade de just konståkning, från GÖTEBORG, men vad för tävling vet jag inte vad det var, fy skam på mig, men ja, det är svårt att hålla reda på allt där hemma men Go Sverige säger jag!
  • Det gym jag tränar på har många intressanta människor att titta på, det roligaste måste vara amerikanarnas klädsel på gymmet!??
  • Jag är en tänkare, en drömmare och det är lika bra att jag klargör det för er, även om ni inte har fått ta del av mina djupa tankar (var tacksamma för det :P )
  • Jag är väldigt shoppingsugen: skor, linnen, bikinis, t-shirts, linnen, klänningar, kjolar, underkläder från Victorias' Secret, örhängen, parfymer osv.. och jag som redan har mina två stora väskor fyllda, vi får resa med 46 kilo och jag kan tala om att den gränsen är passerad sedan läänge!
  • Jag vill med ha svenskt påskägg, dvs. svenskt godis ;)



image91


Hoppas solen lyser på er :)


Stop and Stare


Den är ju så bra <3




One Republic - Stop and Stare


Som vanligt ligger jag i många tankar innan läggdags, får nog släcka aktiviteterna där uppe så jag kan få lite ro..? Brukar ni tänka mycket`, asså fundera över saker lääänge eller långt innan?

Sista låten innan gymmet

En mycket bra låt. Den kan sätta igång tankarna ordentligt, eller bara få de att stanna av.


Drömmare

image87



Jag sitter här och laddar inför att åka till gymmet. Funderar på om jag ska vänta på min älskling som snart borde logga in på Skype så vi kan höras innan han ska sova, klockan börjar bli mycket i Sverige nu. Här är den inte ens 18.00..jag fick i alla fall en lång pratstund med honom igår. Det är lite jobbigt nu, inte mellan oss, men det är tungt att sakna..

Jag beger mig nog till gymmet och dagdrömmer på rullbandet så får vi höras imorgon <3

Jag har miljoner bilder som är tagna över sjön och den utsikt jag hade där jag bodde förut. Även om jag inte trivdes där så drömmer jag mig bort till utsikten, jag är och förblir en drömmare!

Mysig?


En sådan varelse mötte jag en dag i badrummet, det var allt annat än trevligt kan jag säga och jag rusade ut för att hämta andan :P

Någon som känner sig sugen på en kompis att filosofera med så kan jag säkert hitta en ny ;) ?
Förresten, vad tusan är det för något?


image86

Till Barnen i Arboga




Sånt här ska inte få hända, små oskyldiga barn blir offer för döden.

Hur ska mamman kunna vakna upp? Jag mår seriöst dåligt av detta.



image85


Barnens gråt har tystnat för all evighet,
På grund av en grym bryskhet.
Ta med dig detta ljus,
låt det brinna i ditt hus.

Bloggare kan visa våra politiker,
att vi alla är samhällskritiker.
Våldet måste få ett stopp,
det är dags att vi vaknar opp.

Vi kan alla dra vårt strå till stacken,
för ingen vill väl få en kniv i nacken.

Ta gärna med dig detta ljus och text till din blogg.


Dofter

image84


För någon dag sedan kom jag in i mitt nya rum och hittade min sovtröja. Eller ja, det är ett långt linne och en lång t-shirt. Jag tog upp den och kände lite plötsligt min egna personliga doft. Det är inte så vanligt att man gör det men det var en rätt bra känsla. Så kom jag och tänka på det här med dofter. Det finns ju massvis med olika parfymer, bodylotions, duschcremer osv..som gör att man doftar gott. Men sedan har man också sin personliga doft. Även den kan ju ibland vara en kombination av allt man använder. I alla fall så tyckte jag att mitt sov-kit luktade väldigt gott och jag har några andra dofter jag vill "presentera".

1. Doften av sin pojkvän, jag vet inte riktigt om det finns något som klår det. Det är för mig en känsla av kärlek och trygghet att känna hans doft.

2. Doften av mamma. När jag var liten och om mamma var bortrest eller så var det bästa att sova på hennes kudde eller låna en tröja som luktade mamma.

3. Doften man känner när man kommer hem. Den speciella och trygga doften av hemma. Det är härligt det.

4. Doften av något man verkigen tycker om. Här syftar jag på barns snuttefiltar och gosedjur. Tvååringarna här i huset luktar väldigt mycket på sina snuttefiltar och så fort det är sovdags är de framför näsan. Ser väldigt gulligt ut.

Sedan måste jag bara som en extradoft säga att doften av frukost är härlig. Även om jag inte dricker kaffe så är det mysigt att vakna och känna doften av kaffe och rostat bröd. Mums! Då vill man gärna gå upp :)

Har ni några speciella dofter som ni uppskattar?


ett försök till en ny header

image82

Tankar hit och dit

image80

Igår var det återigen måndag vilket betyder att man måste börja om med att komma in i morgonrutinerna. Jag som dessutom har flyttat ner till källarvåningen har inte längre något fönster som släpper in ljus. Men rummet är större, det är tystare, mysigare och det känns mer som mitt rum. Det går däremot riktigt bra att gå upp utan ljuset, det är som om jag sover bättre och tyngre under natten och vaknar inte av att barnen vaknar, som jag gjorde när jag hade mitt rum intil deras.
Trots en positiv inställning till den nya veckan måste jag säga att det var lite deppdag igår. Jag skulle köpa nya träningsbyxor men hittade absolut inga på Dick's, som har både Nike och Adidas..så det var första missen. Istället köpte jag ett rätt snyggt linne och en top att ha under för under $ 20 vilket alltså inte ens är 140 svenska kronor =kap!
Väl på gymmet var det lika tyst som vanligt. Inget roligt folk denna dag inte. När jag ställde mig på klättermaskinen gjorde mannen intill mig korstecknet över bröstet såg det ut som i ögonvinkeln. Vad det ska betyda vet jag inte men det störde mig. Ibland känns det som jag visar lite för mycket hud på gymmet. Men jag har ju alltid både topp och linne...jag har kört med t-shirt någon gång men det är en tröja jag vanligtvis använder som "normalt plagg". Jag har väldigt svårt att träna i annat än linne just för det blir varmt och lite obehagligt. Linnen är ju mer urringade men det fläktar betydligt mera. Alla amerikanska tjejer går i hotpants typ och jag har byxor som går ner till vaderna. Shorts blir så jäkla kallt och man visar ju bra mycket mer hud än vad axlar och motsvarande delar på framsidan gör. Vad använder ni när ni tränar?
I alla fall så var det deppstämning igår. Det var som att jag saknade någon att prata med. Jag tror att jag har lite Dario-abstinens, för vi har inte hörts så mycket de senaste dagarna då båda har varit i farten. Så jag hoppas att vi hörs idag men det ser inte ut så just nu..men när vi inte har hörts blir jag alltid lite änbgslig och orolig

jaa, tankarna håller i sig, grubblar kanske för mycket som vanligt, jag är trött och behöver kanske bara sova lite?

Hoppas ni har det bra.

Kluven



Nu ska jag släcka lampan och datorn denna söndagskväll. Jag ligger och lyssnar på One Republic - stop and stare och den är riktigt bra.

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men jag tänker väldigt mycket och inte minst på framtiden. Och nu börjar jag verkligen känna att jag är helt fast och förundrad över de små härliga barnen som jag spenderar mina dagar med. De är så fulla av energi, även klockan 7 på morgonen (!) och jag känner att det kommer bli tungt att lämna dem..Jag behövde bara få det sagt. Jag älskar att vara här, och barnen är så härliga så att jag inte kan göra annat än le..

...man är ständigt kluven...

..jag lämnade många när jag åkte hemifrån, men jag lämnar många när jag åker hem...


image78image79







Söndag utan ångest och en konkurrerande kvinna


Så var det söndag igen och i vanliga fall brukade det alltid innebära någon form av ångest. Antingen hade man mycket plugg och många prov eller så var det något annat. Men idag sitter jag här på söndagskvällen och jag känner varken ångest eller press eller något liknande och det är så skönt. Jag är ju i skolan en gång i veckan och skriver uppsatser med amerikaner men det ger ju inte den ångest som 3 prov på en vecka ger..så idag njuter jag av en ångestfri söndag:)

Dagen har bestått av att jag satt uppe sent i natt för det första, vilket var skönt. Lite frihet :) Sedan sov jag till 11 ungefär och tog det lugnt några timmar. Vid två var jag på gymmet och körde på. Jag "klättrar" ju nu, hah. Eller ja, jag använder en maskin som ska motsvara det. Det känns riktigt bra och roligt. Komiskt är också att det finns en kvinna, iklädd rosa t-shirt och mjukisbyxor, hon är nog 45 minst. Absolut inget fel på henne eller så, men det roliga är att hon verkar konkurrera med mig. För det första så måste jag tillägga att hon "klättrar" med tyngre motstånd och jag klättrar snabbare. Men när jag höjer mitt motstånd så dröjer det inte mer än en minut innan hon har höjt sitt med..lite komiskt. Jag konkurrerar inte med henne, vad vinner jag på det liksom? Däremot om jag springer på rullbandet så kan jag erkänna att jag gärna springer lite fortare och längre än de runt omkring mig..men ja, det motiverar mig att springa på ;)

Jag har haft en jätte bra helg med väldigt trevligt umgänge, bra film, mycket musik och bra träning. Nu är jag laddad för en ny vecka ;)

Hoppas ni har haft en bra helg!

image77

Bowling


Denna lördag bestod av:

11.00 - träning

14.00 - 16.00 : Bowling med Au Pair gänget

Eftermiddagen och kvällen bestod av lunch på Wegmans, mataffär! (amerikanarnas mataffärer har mycket att erbjuda ;)..
Sedan var det bio med Sara, det blev College Round Trip vilket inte var dumt alls ;) Därefter en lång och trevlig pratstund om livets alla möjliga dilemman ;) Hoppas ni hade en trevlig lördag!

image75

Thailand <3





Finns det någon plats som jag vill tillbaka till, som ständigt återkommer i mina drömmar så är det Thailand. Där hade jag några av de bästa veckorna i mitt liv. Det är helt underbart <3




 
image74





image73

En piercing kanske??

Blir du sugen på att pierca dig?


image66

En vecka med känslan av ett år,




En vecka med känslan av ett år, 365 dagar med tidens hjul i rullning.

Skriket från mitt bröst i saknad, en kärlek beskriven av mig.

Drömmen sträcker sig efter strån av hopp, en tid där platsen finns för oss.

Hjärtan som ropar efter varann, en böjelse av tårar som rinner.

Slåss för mig, skrik efter mig, begär mig, jag begär bara det.

Andas inte i ledsamhet, glädjs av lyckan av en återförening.

<3

Denna fredag


Dagens humör:  Började med trött och lite nere, men vände snabbt till pigg och riktigt glad!
Dagens mående:  Bra, lite träningsvärk men det är ju positivt :)
Dagens borde:   Nej, idag har jag upfyllt min lista
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens klädsel: leggings, svart kjol, vit tröja och väst
Dagens planer: jobba och sedan middag med två tjejjor
Dagens materiella vill ha: sommarkläder!
Dagens längtan: Att det är lördag imorgon, jag älskar lördagar! Och att jag vill träna, känner suget efter en dags vila..
Dagens fundering: Många, tänker lite för mycket ibland :P
Dagens beroende: Jag har varit lite extra törstig, så vatten får det bli :)
Dagens tråkigaste: Morgonen var tung. Jobbiga drömmar, trött och saknade D
Dagens roligaste: Att byta rum i huset, större, tystare och Mycket mysigare!!
Dagens middag: Chicken Teryaki med sallad!
 Dagens låt: Gwen Stefani - Early Winter

Det som inte får hända!


Jag satt precis och skrev ett låååångt mail till min bästa kompis. Skrev om alla livets frågor, filosoferade och lite skvaller med såklart ;) Och gissa vad? Jo, jag ska kopiera det hela så det inte försvinner om något skulle gå fel. Vad tror ni inte händer då? Jo, jag trycker på fel knapp, haha. Allt försvann!!! Jag bestämde mig för att skratta åt det och börja om, men först skulle jag borsta tänderna. Så jag log för mig själv, tyckte det var så komiskt och för "tragiskt" för att sura, skratten var liksom botet, haha! Tänkte att det inte ens är någon idé att jag slösar tid på att försöka få tillbaka det eftersom jag inte hade kopierat texten. Men sedan när jag sätter mig vid min bärbara dator så tänker jag, en knapp ska jag väl testa. Och vips så var det hela tillbaka och jag slapp börja om från början! Glädje!

Där ser man att med lite positiv inställning så blir det lättare, om det inte löser sig så kanske man kan gå vidare fortare i alla fall :)

Men nu ska jag släcka här borta och få mig lite sömn..Hoppas ni i Sverige sover gott!

Ett svårt beslut


En dag som denna. Vad har den bestått av? Jag har som vanligt "jobbat" (känns konstigt att säga att jag jobbar när jag leker), pratat med världens bästa pojkvän och därefter tränat.

Jag kände faktiskt för att ta upp en sak i bloggen idag. Något som var ett av de svåraste valen i mitt liv. De flesta (av alla mina läsare)  vet att jag är Au Pair i USA. Jag har varit här i 7 månader och 5 dagar för att vara ganska exakt. Men inte många av er känner mig som den personen jag delvis är men framförallt var innan jag åkte. Några vet att jag har en pojkvän och det är faktiskt det dagens ämne handla om. Hur kan man åka ifrån någon man älskar?

Hela min Au Pair-process började sommaren 2006 då jag kände att jag ville åka till USA. Utbytesstudent var dels aldrigt riktigt intressant och dessutom försent. Tankarna om Au Pair fanns kvar även under hösten men jag kände mer eller mindre att jag inte kommer kunna åka ifrån Dario och så var saken klar. Jag blev liksom ledsen bara av att tänka mig ett år utan honom (eller en vecka!). Men ändå kunde jag inte släppa tankarna..det gick inte. Och precis efter jul bestämde jag mig. Det var bara PANG, "nu åker jag". Från den stunden har jag inte ändrat mig och nu sitter jag här.
Jag sitter med blandade känslor. Vilka upplevelser jag har fått vara med om här, det vill jag lova. Hur mycket jag har lärt mig om andra människor men även om mig själv. Hur mycket man uppskattar vad man har hemma som man kanske tar för givet. Men lite sådär i smyg är det även skönt att ha någon/några ( många!!) att sakna. Man känner att det faktiskt finns personer man inte vill leva utan och det säger en hel del.

Hur som helst så var det väldigt blandat med om folk skulle välja att "tro" på mig och Dario eller inte. Och även det säger en hel del. Jag hade väldigt positiva tankar om oss. Vi hade ju redan rätt många år på nacken. Vi blev ihop sommaren 2004 men var goda kompisar innan det. Vi har gått 3 år i samma klass som ett par (gymnasiet), sett varandra varje dag i skolan, suttit tillsammans i klassrummen, pluggat tillsammans och umgåtts på helgerna. Och ändå var det vi som stog där på studenten som ett par medan andra gick skilda vägar.

Vad jag vill komma fram till är att man inte ska vara rädd för att pröva saker i livet även om du har en pojkvän/flickvän. Livet har så mycket att erbjuda och är för kort för att vara begränsat. Klart att man inte behöver lämna sin partner för att uppleva livet men jag tycker inte man ska vara rädd för att vara ifrån varandra. Om man litar på varandra, känner varandra och ser positivt på förhållandet så kommer det gå bra. Jag skulle inte uttrycka det enkelt att gå från att ses varje dag i stort sätt, till att endast höras varje dag. Men det går om man vill. Det är även väldigt viktigt att man inte undanhåller saker för varandra, man tar del av varandras vardag och visar intresse. Det är lätt att skapa missförstånd så det bästa är att få den andra att känna sig säker, tillit är väldigt viktigt. Det är viktigt att båda är med på det hela, att man stöttar varandra.

Sedan ska jag väl tillägga att det är jobbigt att vara ifrån honom. Vissa dagar är det riktigt jobbigt. Klart att jag vill vara med honom, se honom, känna hans doft och ja ni vet...men sen kan jag bli så otroligt glad av att tänka på oss, alla våra minnen och hur bra vi har det. Då piggnar man till. Tiden går som sagt väldigt fort här och snart står jag vid hans sida. Och det kommer vara värt allting att få se honom igen!



image65


2005, ett år på nacken.

Lunchdags!


Äntligen är det dags för lunch! Jag har längtat efter vad som ska serveras till lunch, nämligen en stor sallad med majs, ananas, gurka, körsbärstomater, en klick creme fraiche med basilika kryddat över salladen. Till detta även lite tunnskivad kyckling. Mums!
Vad får ni till lunch idag? Eller kanske ska säga vad får ni till middag eftersom det är middagsdags i Sverige?

image64

Denna ser inte heller så dum ut, önskar bara att jag gillade oliver, men jag ogillar de starkt tyvärr.

Theo :)



Detta är min systerson. Han och jag är bästa kompisar och har varit det i snart 6 år, dvs. i stort sett sedan han föddes. Är det någon jag ser fram emot att träffa när jag kommer hem är det honom! Han är min idol och jag är hans. Det finns inte en stund med honom som är fylld av annat än glädje eller skratt.

Jag saknar honom så mycket <3

image63

En vänskap


En vänskap jag trodde skulle vara...men någonstans försvann du?

image62

Balen 2007, alldeles alldeles underbar!

Brownie

image61

En gång i tiden hade jag brunt hår...ibland saknar jag det!

 Denna bild är ifrån oktober 2006 nämligen på Åsas 18års fest :D

Oslagbar?


7:e November 2005. Då stog vi där, jag, Hanna och Ingridh och njöt av Coldplay i Globen. Den kvällen kommer jag aldrig glömma. Klippet är från Sydney..men när jag hör det känns det som jag är i Globen på nytt!





Om du lämnade mig nu



Jag gillar verkligen denna låt. Den är fin, den kan vara mysig eller sorglig. Eller helt enkelt bara en låt. :P



Sizzle and Jizzle



Detta är Sara :

image59


Det här är jag :

image60

Vi ringdes på msn och ett samtal som inte skulle bli speciellt långt (pga min trötthet) slutade i ett långt och härligt samtal. Det var ett mycket bra slut på denna dag som varit ganska lugn.

När man behöver lite energi, när man tänker och oroar sig, eller bara är glad och vill dela det med någon. Då är Sara där :) Och sprallig är vad jag blev efter samtalet. Tröttheten försvann efter sådär två minuter och nu sitter jag här med magen fylld av miljoner känslor och tankar. Detta var det andra samtalet idag som fick mig på bra humör.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag saknar att bo nära dig vännen, och tiden går för fort. Snart sitter vi i Sverige på varsin sida. Men Jizzle och Sizzle remains ;)


En minnesvärd helg!

Jaha så har ännu en vecka passerat förbi. Den har gått rätt fort och helgen har varit hur bra som helst!

Jag sammanfattar det lite kort:

  • Bio och Friendly's på fredagen
  • Shopping, mycket lyckad, på lördagen plus Ben & Jerry glass!
  • New York City med den härliga gallerian vid Columbus Circle och en mycket trevlig promenad genom Central Park.
Konstiga saker:

  • Folk som delar ut syrsor eller gräshoppor (vad är skillnaden?) som är smaksatta och till för att ätas, VIDRIGT!!! Jag smakade inte kan jag tala om, vem gör det ärligt talat?? De fanns med smakerna ost & bacon, och typ vinäger, men även sour cream and onion...skulle aldrig stoppa en i munnen, eller ens röra!
  • En snuskig gubbe som var inne på Forever 21, som i just den butiken i bara har tjejkläder, och den gubben var skapligt upphetsad av att gå runt och titta och känna på kläderna..det syntes om jag säger så..!

Denna helg har ökat energin i mig. Nu är det framåt som gäller!

Sovgott



image58

Skulle ni vilja smaka en sådan??

Vantage Point


Denna film såg vi igår. Mycket sevärd! Det var härligt at få lite adrenalin i kroppen och få igång analystankarna som man alltid hade med sig under gymnasietiden, i alla fall alla så kallade Spintare. Jag gick en Samhällsprogrammet med Internationell inriktning. Vi läste alltså inte engelska utan mycket om FN, konflikter, konflikthantering och så vidare..helt enkelt mer av Historia, Samhälle,Religion och Geografi. Mycket intressant!

Men ja, när filmen väl kommer till Sverige tycker jag ni ska pallra er till biografen och se den!


image57


Nu blir det shoppingrunda på The Mall!