Den bästaste!

Hej hej!

Nu har jag värsta pirret i hela kroppen, är jätte sprallig och glad. Det har pågått sedan igårkväll. Jag åkte till gymmet och måste säga att jag fick mig ett rejält pass, inte överdrivet mer än vanligt men högre tempo när jag "klättrade", tävlade lite med en tjej intill, eller ja, hon körde på fast med en annan "övninng" eller vad man ska kalla det, samma maskin men olika nivåer hade vi. Så då blev jag peppad till att pumpa! Det var en tuff kamp! Därefter blev det sit-ups och stretch för att sedan köra maskiner. Min starka sida är inte armarna precis, haha, men det fick det bli igår och det gick bra. När jag kom hem var jag dock helt slut i kroppen. Orkade inte ens åka och köpa nötter som jag drömt om i flera dagar nu, illa! Armarna kändes som spagetti, överkokad spagetti hah!

Jag började klockan 8 idag, men vaknade pigg som tusan vid klockan 6, inte vanligt att jag vaknar alls på natten/morgonen, om inte tio minuter innan klockan ringer, men det var länge sedan nu. Men jag somnade om imorse och var rätt trött vid 8. Dagen har därefter gått fort, vi har lekt med Playdoo, byggt med lego, jag har varit The Ticklemonster, har målat Tigger (Tiger från Nalle Puh) och jag känner mig helnöjd. Vädret verkar även lätta upp, blå himmel, men en jäkla blåst!

Så har jag pratat med Caroline på msn idag, hon har kommit hem från Australien och resan i Asien. Finns det någon jag saknar av mina kompisar så är hon absolut den starkaste kandidaten. Det ska bli så roligt att träffas igen! Då ska vi göra alla de hyss vi missat! Ska börja göra en lista på hyss!
image143

Ser jag inte lite hemlighetsfull ut? Från Spanien 2006


En sak ur världen, två återstår!

Sådär, nu har jag skickat in mina uppsatser som vi skulle göra i samband med den helgkurs vi läste. Man hade 6 veckor på sig men jag behövde verkligen få det gjort NU av några orsaker. Så, men nu är det avklarat och ett problem mindre tynger mig. Nu är det bara att skriva den sista uppsatsen till den uppsatskurs jag läser och få hennes underskrift så jag kan skicka in mina flygbiljettspapper. Stressigt känns det dock! Men uppsatsen behöver inte vara klar denna vecka! Papprena skickas in på onsdag dock, eller tordsdag så det är ingen jätte stor grej heller, för de ska vara inne före den 7:e och det är inte förän onsdag nästa vecka, men ja. Så fort som möjligt!

Men ja, nu blir det middag och därefter gymmet. Ikväll bjuds det på nötter och eventuellt vindruvor som sagt, av mig själv. Vilken bra dejt :P haha.

Vi hörs
image142

Söndag vs Måndag

Så var måndagen och den vanliga vardagen tillbaka. Slut på ledighet och sovmorgnar och dags att ställa väckarklockan på antingen halv sju om jag ska duscha på morgonen istället för på kvällen, eller klockan 06.50 om jag bara ska upp och börja jobba direkt.

Gårdagen var helt okej. Skapligt trist och grått ute men idag är det ännu värre :P Jag var inne större delen av dagen, pluggade och var social med kompisar på msn. Sedan på kvällen träffade jag Elvira och Sara, vi åt och var på bio. Såg filmen Baby Mama, kan rekomenderas. Under reklamen innan filmen visades en trailer till den kommande filmen The Strangers, och jag blev så taggad och livrädd på samma gång, den filmen vill jag se, jag kommer säkert bli jätte skrämd, men det är väl därför man ser skräckisar? Vad säger du Sizzle, lust att vara min dejt på den filmen?

Avslutet på kvällen var inget vidare men till sängs kom jag i alla fall.

Denna dag har tvillingarna (2,5år) varit i luven på varandra från att de började leka. Morgonuppvärmningen idag var att titta på när Elmo tränas att gå på pottan , Jippieee :P Men därefter har de "slagits", retats som sjutton, tagit saker från varandra 457 gånger, skrikit och haft sig. De har inte lyssnat alls och efter varje Time-Out så har de börjat direkt igen. Inte roligt alls! Nicholas och jag byggde på hans Lego-projekt men fick inte så mycket ro eftersom jag fick avbrya slagsmålen :P Men ja, det vart ju inga bitmärken på dem i alla fall, men attans vad de retar varandra. Vid lunch blev det bättre och det var riktigt skönt när de hade gått och lagt sig för sitt nap och Nicholas åkt till skolan. Nicolas var helt utan besvär idag, det räckte med de andra små trollens hyss.

Som tur är så har jag världens finaste pöjk som stöttar när det är lite tröttsamt. Vi satt och kackla i över en timme utan att tröttna och det fick mig på grymt bra humör. Några tappra försök att få mig hem lyckades han med och vi båda vädrade ut om livet. Han om sina basketmatcher och hur det är att se lagen han hejjar på åka ur finalspelen och jag om senaste skvallret från USA plus lite annat :P Vi är helt enkelt en grym ekvation, D+J= X haha!

Eftermiddagen/kvällen kommer innehålla plugg och träning. Sedan ska jag åka och köpa mig nötter, ett stort lass med ska det vara, som räcker i veckan. Funderar på om jag ska köpa vindruvor med men jag får se. Kanske skulle ta mig min nyttiga Kina mat idag med? Kyckling och grönsaker, mumma!

Ha det gött, pussss


Måndagen vinner lätt över söndagen!


image141

Frukostdags

Nyvaken. Klockan är 11 och jag är pigg. Ligger och drar mig lite och låtsas att jag läser morgontidningen genom att kolla datorn. Bara för att jag försöker dra ner på kolhydraterna och köra på en metod som heter Low car - High fat, ja den som Blondinbella kör med, så blir jag extremt sugen på bröd. Jag gillar att vakna till rostat bröd på morgonen! Och är jag hungrig som en varg när jag kommer hem från gymmet så är det samma sak igen, BRÖD! Men, det är ju mest för att det är så mättande..men jag håller i mig nu i alla fall. Jag tror verkligen att man kan må bättre och ha en hälsosammare kost utan kolhydrater, i alla fall om man minskar på de. Jag kommer nog få bröd någon gång och säkert äta lite pasta/potatis eller ris. Men inte i stora mängder och inte varje dag..jag provar så får vi se helt enkelt.

Nu när jag ligger och drar mig i sängen finns det något jag längtar efter. Det är att ha D här bredvid mig. Det är så gött att ha någon att vakna med, ligga och titta på när han fortfarande sover eller vakna av att han ligger och tittar på mig. Bara mysa i sängen tills man känner sig redo för en frulle. Det ska bli härligt att få vakna intill honom när jag kommer hem!

Men om jag skulle ta tag i frukosten då, hmm..undrar vad jag kan äta denna morgon..?
image140

Lördagkväll

Sitter här och surfar på datorn. Jag jobbar men barnen sover. Dagen i sig har varit pendlande. Har varit på rätt negativt humör om jag ska vara ärlig. Vet inte riktigt varför, men jag vaknade på fel sida och det höll i sig av att jag inte stimulerades av något. Jag åkte till gymmet vid fyra efter att ha jobbat några timmar..Där kämpade jag på minsann och tkvinnan som tävlar med mig var där idag med, inte illa ;) men vi körde inte samtidigt i alla fall. Det blev lite bastu efteråt med, sköönt! Sedan rusade jag till bilen i hopp om att jag skulle hinna till aff'ären och köpa vindruvor och nyttig kinamat, men så hade jag ju plonkan hemma och det var surt. Körde hem, men då skulle jag börja vid 20 över 7 istället för halv 7 så då blidde det inget, men sen åkte inte hostparents hemifrån förän vid tio i så jag skulle ha hunnit! Men ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Men jag gillar mina hostpäron så det gjorde inte så mycket, men var bra sugen på vindruvor och kinamat efter en surig dag. Men ja, det fanns ju ett par vindruvor kvar hemma och så tog jag mig melon, så jag överlevde, Yogurth med frysta fast uppvärmda blåbär och hallon fick bli ersättare för kinamaten, fanns inte så mycket annat i huset att jubla över. Eller ja, jag har ju slutat med kolhydrater i stort sätt, jag försöker skära ner på det för att sedan klara mig utan så pasta fanns det gott om, även potatismos osv, men det skippade jag. Sallad har jag ätit flera gånger denna vecka så jag var inte så sugen på det..

Men kvällen var rolig, jag badade barnen vilket ledde till många skratt och Nicholas skrattade så han vart helt röd i ansiktet, haha, jag gjorde ett antar roliga miner, snarkade jätte högt och det skrattar de alltid åt. Nicholas slängde vatten i ansiktet på sig själv och låtsades att han skulle försöka blöta håret, haha. Lättroade är dom allt. Men det var roligt :)
Sedan var det lite isglass och yogurth och sedan sängdags. Efter att alla tre knattarna somnat och någon timme in på deras sömn så vaknar Nicholas och gråter, han är genomsvett och blundar typ med ögonen. Detta händer honom lite då och då, han gråter och är rädd, men han sover. Han minns det aldrig på morgonen och är alltså inte medveten om vad som pågår, lite intressant ändå. Men ja, han satt typ i mitt knä och snyftade och det ryckte lite i kroppen på honom så jag förstod att han sov och drömde samtidigt som han snyftade stackarn..men det gick över och han "somnade om".

Nu ska jag nog sova tror jag, känner mig nöjd med dagen till slut. Men jag längtar verkligen efter D. Sjukt att man kan tycka så mycket om någon. Idag har det helt enkelt varit en dag som har varit svår utan honom..det ligger nog där i varför jag varit putt. Men det tar ju ett tag och inse det ibland bara..men ja, snart är vi tillsammans igen<3

Godnatt

Vilken helg!

Okej, nu ska jag försöka att inte skriva 200 sidor om denna helg som passerat, men det är svårt för den var grymt rolig!
Helgen har som sagt spenderats på Silver Bay där jag på ett alldeles utmärkt sätt har fått ihop 3 av de 6 credits jag ska läsa under mitt år i USA. För de som missat att jag läser en annan kurs under våren, nämligen uppsatsskrivning med amerikaner så vet ni det nu, den kursen ger mig de övriga 3 creditsen ( kan man säga så?)

Men i alla fall så började fredagen med att jag tog bilen, hittade en enda liten parkeringsplats vid tågstationen men den passade mig perfekt. Tog mig utan hinder upp till Ho-ho-kus ( låter som hokuspokus!) där jag blev mött av den andra Jennifer och nu var vår roadtrip på gång. Sara och Rebecka anlände och vi alla hämtade upp Jennika. Tänk er fem  svenska  brudar  ihoptryckta   i  en  bil  med  Basshunders  - Now you're gon spelandes högt i bilen. Det var bara början!
Resan upp till staten New York, mitt inne i skogen i ingenstans men vid en otroligt vacker sjö, tog 6 timmar, men skulle tagit 4. Men hallo, vi måste ju ha 5 pinka pauser, lite ätpauser och tankapauser med!

image131

När vi väl kom fram till Silver Bay vart vi lite förtrollade över hur fint område det var, det var liksom som ett amerikanskt sommarläger, typ dirty dancing stil. En stoor och vacker huvudbyggnad omringad av gräs, grusvägar och massa med andra hus lite här och där, vid en sjö. Kan det bli bättre?

Vi märkte vid incheckningen att endast jag och Rebecka blivt placerade i samma rum och Sara var överlycklig (eller inte!)  när vi upptäckte att hennes rumskamrat var en tysk kille. Han verkade veta hur han skulle skrämma iväg Sara för hela rummet luktade korv, (inte så charmigt) när vi var där på besök nummer 2 då han var försvunnen. Sara intog därefter vårt rum och snarkade så fint brevid mig i sängen, vilket par!

image132


image133

På fredagen gjorde vi även världens upptäckt när jag snokade i det rummet som Sara skulle ha bott i. Jag hittade en mystisk dörr och bakom den fanns ytterligare en dörr. Den öppnades i all förvåning och där stod två svenska killar, Emil och Fredrik. Dessa umgicks vi med helgen ut, riktigt roligt!
Kvällen avslutades därefter med middag och bekantning.

image134

Lördagen - efter en lång dag och en sen natt blev det inte så mycket sömn och att vakna av en galen väckarklocka är inget jag gillar alls. Men lördagen hade mer att bjuda på!

Frukos
t - vilken lyxfrukost, världens buffé med pannkakor, äggröra, frukter, flingor, bröd av alla möjliga sorter!

Fotokurs -  den gav ingen ny information direkt och det var kyligt.

Team buildning 
- nu lekte vi på för full rulle, bra drag var det från en av ledarna Albert och skuttade ständigt omrking :)

Lunch:   Åter igen en positiv överraskning med mycket att välja och plocka på.

Disco Dancing med Bob och Albert, samma ledare som på team building. Detta var grymt roligt och vi hade nu bra möjligheter att rocka dansgolvet på kvällen.

My Space och Facebook
-  ja, nödvändigt vet jag inte, inte så lärorikt heller, men skoj!

Mellan session 3 och 4 fick vi även se en elstolpe falla ner och starta en rätt rejäl brand. Det blev ganska snabbt kaos och högljudda tjejer från Sydafrika skulle bestämt styra, de tyska killarna visa vad de gick för, ledarna höjtade både hit och dit, svenskorna agerade fjortis och stackars Bob ville bara ha en öl. Men ja, branden den slocknade och livet återgick till lektioner..

Middagen  bestog av improviserad teater, lite olympiad och härlig glass till efterrätt. Sedan var det lite slapp tid vilket var skönt som uppladdning inför en händelserik kväll.

Kvällen bjöd på disco där vi rockade loss till lite blandad musik, det blev en spökrunda jag sent kommer att glömma, en mycket vacker måne på himlen och ett spökliknande ljud på vägen till vårt hus, som låg typ längst bort.

image135

Söndagen kändes lite deppig från början, vi ville ju inte åka hem! Men återigen fick vi en härlig frukost (jag fick inga pannkakor, tusan!)

Vi körde självförsvar vilket bjöd på ett antal skratt och några stön som skulle föreställa skrik, men vi lärde oss allt lite knep. Därefter hade vi American Poetry, ja jag vet det låter helt tråkigt. Men nej nej, detta var så härligt. SItta ute i solen och känna doften av sommar, lyssna på amerikansk poesi och ha en lärare som verkligen får dig intresserad. Det var kalas!

Därefter skuttade vi in i bilen och lämnade Silver Bay med låten som startade det hela (gissa vilken!), Now you're gone med Basshunter, yeeah!

Riktigt trevlig helg, en sån man kommer titta tillbaka på och le för sig själv!

image136

image137





Silver Bay


Utvärdering på denna helg:

Helgens genomgående känsla -  Harmoni och lycka

Helgens låtar - Now you're gone (Basshunter) och Fågeln Roger (haha)

Helgens personer - De fyra brudarna och de två grabbarna, vilket gäng!

Helgens längtan - Svensk sommar vid en sjö med härliga människor

Helgens ångest
-  Inte vara med Darre på hans 20års dag, :(

Helgens läskigaste - spökrundan i ett stort och förvirrande hus



Helgens sammanfattningsmening - Riktigt riktigt härlig och rolig helg som sent ska glömmas.


det kommer mera en annan dag...image130

Fransk manikyr, eller helt enkelt misslyckade naglar?

Sitter och funderar på vad jag ska packa inför helgens helgkurs :P Det är ju bara två dagar, eller ja, tre kanske. Men jag är verkligen urdålig på att packa. Måste alltid ha med mig ett par alternativ, eller snarare 28 alternativ ? Jag vet inte varför, men troligtvis för att jag inte vill ångra mig. Och ändå är inte jag personen som lägger ner timmar på att välja vad jag ska ha på mig. Men jag vill gärna ha lite att välja emellan om jag säger så.

Har haft en bra dag. Men blev rätt sur när jag gjorde manikyr på gallerian och den blev skitdålig, inte nog med att hon inte målade enligt nageln, dvs, den vita randen är smalara/tunnare eller vad man ska kalla det så man ser att längden inte går ihop. Dvs, det vita täcker inte mina naglars längd! Sedan så satt jag under en fläckt i typ 10 minuter för att sedan 1 minut därefter upptäcka att jag på 1 minut har förstört 3 naglar, så mycket får man för att ge dricks och vara trevlig och sitta och torka naglarna..nee usch!

Men ja, nu ska jag väl försöka packa eller nått :P

Ha det!


En kuul helg!

Denna helg får nog förstaplacering. Jag minns väl knappt hur jag har spenderat de senaste helgerna vilket ändå tyder på att man kanske inte har gjort något märkvärdigt. Men denna helg som spenderades hos Sara var riktigt trevlig, rolig och allmänt mysig. Det blev shopping, utflykter, bio och utemiddag, härligt! Det är skönt att bara komma bort från huset lite och bara få umgås med någon som känner en.

Veckan har börjat bra. Jag är ju helt klistrad framför One Tree Hill ( har boxarna nu) och ibland vill jag verkligen leva i serien, haha! Vissa stunder i alla fall. Eller ja, jag kanske skulle dra till med att jag helt enkelt saknar min svenska vardag där man kan träffa sina nära och kära när som typ. Men sen ska jag lägga till att när jag är hemma, så kommer jag sakna USA, grymt mycket. Men ja, det är ett tag kvar..men tiden rusar iväg!

Jag är just nu nykommen hem från veckans skola. Det var uppiggande och roligt som vanligt även fast det är en kvällskurs, har man en bra lärare som gör det intressant att lyssna och arbeta under nästan tre timmar en onsdagskväll, ja då kan man skatta sig lycklig, och det gör jag!

Men dagens höjdpunkt var att hämta posten för där fanns det ett paket till mig som innehöll Ekströms nyponsoppa och blåbärssoppa, en påse godis med allt från vingummi till Geishachoklad! Gissa om jag är lycklig!!

Nu ska jag burra ner mig i sängen, äta mitt godis och njuta av One Tree Hill. Imorgon har jag sovmorgon, det gör vi vågen för!

Puss och hej!

image128


image129







ensam men omringad


Är det inte konstigt på ett sätt hur man kan känna sig så ensam när man befinner sig på en plats där det kryllar av människor? Men jag måste säga att jag har haft den känslan ett par gånger. Det är som att jag går runt, söker efter någon, som ska se mig. Jag har inte den blekaste aning om varför egentligen. Eller jo det har jag kanske, haha. Jag önskar bara att jag hade en vän att till. Promenera och använda mina fötter. Eller nu, ta bilen 5 minuter och knacka på dörren :) Men jag antar att det är så det är i USA. Det är bil, bostadsområden 30 minuter ifrån varandra som gäller. Inga små mysiga storstäder dit man promenerar på kvällen för att sitta på ett café och surpla på varm choklad och analysera de passerande människorna. Och säkert finns det många platser i USA där du kan göra just detta, men inte där jag bor! Och det är trist, väldigt trist.

Men ja, nog om depp nu haha. Imorgon gäller det! Imorgon är det Sizzle som gäller, hela veckan har jag längtat och vad fort det har gått. Det är fredag imorgon! Jag Älskar fredagar. Då börjar helgen och det gillar vi :)

image127


"Don't fall just be who you are It's all that we need in our lives"

sömn

nu är jag klar. Det tog inte allt för lång tid och var inte så tråkigt. Jag är riktigt sugen på glass, som vanligt. Men känner att ögonen bara klistrar ihop sig. det får nog bli sova istället.

Jag längtar verkligen efter en viss person, ni kan ju gissa vem :P

Annars ser jag fram emot helgen, riktigt ordentligt mycket ;)

Sovgott!

image126


"That's how I feel whenever you ain't there. There's No Air No Air."

Skola


Hejhej!

Jag har precis kommit hem från skolan nu, kvällskursen. English 121, säger inte så mycket? Nej, jag tänkte väl det. I alla fall så läser jag engelska, uppsatsskrivning med amerikaner. Dvs, det är ingen engelska för nybörjare utan lite mer en utmaning. Det är väldigt roligt men det känns ibland som att man har lite för lite tid på sig. Det är inte så att vi sitter och skriver 15 sidors uppsatser utan vi ska skriva 4, och vi har radavstånd på typ 2.0 och så behöver det inte vara allt för långt. Det är inte precis fakta de bygger på utan mer hur man skriver. Intressant i alla fall. Jag som var magsjuk förra veckan har dock en liten läxa nu, som jag valde att göra frivilligt och jag tänkte göra den nu.
Så nu pyser jag iväg en stund så får vi se om jag återkommer sen ;)

ha det gött!

No more



Let's not waste our tears anymore..


image125

..let's keep them and turn them into a smile.

Why?

image124



Vissa dagar tänker jag mer än andra. Och jag har många gånger funderat på varför jag åkte till USA. För tiden innan, den sista månaden framförallt, men även innan studenten så hade jag i stort sätt ingen aning om att jag skulle åka. Jag fattade det aldrig, tog det aldrig på allvar och trodde nog att jag skulle komma hem efter en dag. Det handlar inte om att jag ångrar att jag åkte eller så för det gör jag verkligen inte. Men nu har jag insett varför jag åkte. Jag vet precis, och svaret förvånar mig inte. "Ibland pratar folk för högt och för mycket, det är i alla fall en sak som är säker!"

"Trying hard not to hear but they talk so loud "

Polis polis ...

Inte magsjuk, inte så "hemsjuk" (homesick) utan glad :)

Tänkte på när jag var ute en sväng med bilen i helgen så står jag vid trafikljusen. Det är en trefilig väg. Det är olagligt att prata/sms:a i mobilen när du kör här. Jag har min vänstra hand vid huvudet/örat och man skulle kunna tro att jag pratar. I alla fall ser jag att jag har en polisbil till höger om mig och han tittar lite misstänksamt på mig så jag visar att jag inte har någon mobil typ. När det blev grönt funderade jag på vilken bil som skulle gasa och komma iväg snabbast. Jag var nummer tre i kön, precis som polisbilen bredvid mig. Och Polisen ägde sönder alla måste jag bara säga. Han körde sicksack emellan oss och stack iväg som ett ilsket bi. Det var helt ofarligt och väl "planerat"  men roligt att se på. Men klart, ingen vågade väl ens röra pedalen när han låg där. Men han såg snäll ut :)

En annan dag i veckan var jag ute med barnen i bilen och på vägen hem i ett bostadsområde precis efter en korsning upptäcker jag en polisbil i backspegeln. Jag blir genast nervös och pulsen börjar stiga. Jag funderar på om jag gjort något fel de senaste meterna men vet att jag ej gjort det. Han lägger sig i alla fall bakom mig och jag är den enda bilen på väg in i bostadsområdet. Sedan efter några meter sätter han på ljusen och blinkar och jag märker att det är två stycken. Jag håller på att skrämmas upp rejält och tänker vad är det frågan om?? Sedan drar jag mig mot kanten för att få tecken för att stanna eller för att kunna släppa förbi dem. Och de passerar mig, tack och lov! Där fick jag mig ett rus i alla fall :) Jag hade ju barnen i bilen och man har ju hört en del historier om poliserna. Dock visste jag ju att jag inte gjort något, men man vet ju aldrig med poliser i USA.

image123

Fredagskvällen


Denna härliga fredag som passerade spenderade jag med att träffa Sizzle i the City! Det blev förrätt, varmrätt och efterrätt, riktigt gott och jag var verkligen jätte mätt efteråt! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och det runt omkring(?). Det var väldigt trevligt. Inte minst när vi var på damernas och jag visar hur magen "plattar ut sig" om man gör en viss ställning. Så kom vi in på att det kanske finns kameror så då börjar jag vinka till alla kameror (jag ser inga men vinkar runt) och då öppnas dörren in till damernas och vi båda flamsar iväg in i varsit bås och försöker kväva skratten och gömma oss. Riktigt skoj!

Tåget hem var skapligt segt och mitt stod dessutom stilla i 35 minuter pga rälsarbeten typ. Kom hem vid halv 2 på natten, men efter en trevlig kväll gjorde det inte så mycket.image122

Min outfit:

Klänning: Charlotte Russe
Kofta: Gina Tricot
Linne: Esprit
Leggins: Charlotte Russe

Tillbaka igen =magsjuk



Jaha, så var man där igen..!! Nu mår jag riktigt dåligt och är magsjuk, usch och fy och blä säger jag bara. Tyvärr är jag dock jätte sugen på äpple..men tänker hålla mig till vatten de närmaste dagarna! Hoppas ni mår bättre än jag.


kräm

image120

Soligt

image119


Är det inte härligt när våren visar sig ordentligt? När man känner att Nu kommer den äntligen? Jag älskar solen, helt klart. Mindre roligt att vakna dagen efter däremot och se att himlen är grå och marken blöt. Men ja, snart stannar våren och blir till sommar :)

Picknick

image118


Jag och Mingji hade picknick i söndags. Var så sjukt härligt att spendera några timmar utomhus, jag somnade typ i solen. Stämningen var kanon, inga krav, härligt prat, härlig sol och många leenden.

Lägenhet, gravid och farväl


Ibland är det lite segt att uppdatera sig här, just pga att bloggen ofta strular. Inte minst nu under helgen när de höll på att byta plattform eller något. Två dagar men inget nytt = bortkastad bloggtid. Men ja, de gör nog så gott de kan.

För övrigt har jag numera en lägenhet som väntar på mig tills jag kommer hem. Endast kontraktet ska skrivas på men lägenheten är min sa hyresvärden. Så vi hoppas att inget ska krångla. Sjukt pepp på att flytta in är jag! Någon som vill komma på inflyttningsfika hos mig ;) ?

Annars har jag varit magsjuk i en dag, med lite förvarningar under några dagar. Idag mår jag prima dock, trodde nästan jag var på tjocken där ett tag, men icke sa nicke. Det var allt lite lättande. Men ibland är jag bra nyfiken på hur min bulle skulle se ut. Men ja, en får la vänta en sådär 39 år till, haha!

Jag har även fyndat nya låtar vilket alltid är uppskattat. Lite samma tema, kärlek ;)

Min vän Mingji från Kina har lämnat New Jersey för tillfället och det känns riktigt tråkigt. Blev ett kanske plötsligt farväl dock, vilket kanske gjorde det lättare (?) men ja, saknad känner jag i alla fall, vi hade så roligt :D

Nu ska jag sova, det är mycket som har rörts omkring de senaste dagarna här borta i Staterna, och jag börjar lite smått, väldigt smått att räkna inför hemresan.


Puss och godnatt!

image117

En av de härligaste personerna jag någonsin har träffat!