Sorliga människor!!

Angående Stina-Lee's inlägg om de kommentarer hon får.

 

Jag blir så fruktansvärt trött och besviken på människor.

Bloggvärlden verkar börja omvandlas till något slags "klanka-ner-på -andra-forum".

Folk verkar inte läsa bloggar för att ta del av andras liv, upptäcka något nytt, få tips på olika saker, eller bara uppleva någons beundransvärda sätt att skriva på.

Nej nu tar många sig friheten att trycka ner, klanka, klaga, missunna, såra och kränka andra människor. Antingen har man för långt hår, för kort hår, för bruna/gröna eller blåa ögon, för långa ben, för tjocka lår, för smala lår, man är för smal, för tjock, för kort, har för stor näsa, för utstående öron, för spetsig näsa, för mörka ögonbryn osv... Många gånger tittar bloggaren som får kritik bort och ger de inte den uppmärksamhet de söker. Men seriöst, nu börjar det verkligen gå för långt. Ska folk ha så jävla svårt att hålla käften? So what om en bloggare är blond, svarthårig,lång, kort, smal, mullig osv. Och ärligt talat, varför ska folk lägga ner så mycket energi på hur andra ser ut? Läser du en blogg för att en person har brunt hår? Läser du bloggen för att personen väger 52 kilo eller läser du bara bloggar där bloggaren väger minst 60 kilo??

Vad är problemet?

Jag tycker så synd om de människor som njuter av att såra och klanka ner på andra människor, det är så sorgligt att man finner glädje i sådant. Man behöver inte älska alla och världen vore bra tråkig om alla skulle ha exakt samma åsikter, se likadana ut osv. Men seriöst, är det så väldans viktigt att öppna munnen om en annan persons utseedende? Jag kan acceptera att folk har åsikter om det gäller politik, starka åsikter osv, men att sitta och tycka "si eller så" om ett utseende, skaffa ett liv! Man kan tycka vad man vill, absolut, men är det så himla viktigt att låta resten av hela världen få veta att du tycker någon ser ut på ett visst sätt?

Så känner jag emot

falskhet, dubbelmoral och avundssjuka, eller kanske riktig elakhet/ondska?

Skärpning människor!


Kommentarer
Postat av: Anna

Håller med dig, man ska läsa en blogg för att man tycker om innehållet, annars kan man sluta med att läsa den. Det folket som bara ger negativa kommentarer borde sluta med att läsa folks bloggar, verkar som om dom läser den bara för att dom själva ska må bättre. Sjukt

Postat av: Sabrina Tonårshäxan

Jag håller verkligen med dig. Folk sitter bakom sina jävla datorer och trycker ner andra för att känna sig bättre själva. Skall man ändå ge kritik kan man ju stå för vem man är! Bra skrivet!

2008-06-18 @ 19:36:42
URL: http://sabrina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback