En kväll på gymmet

Sådär allmänt måste jag bara utrycka mig om att gym verkligen är en blandad plats. Det är många olika karaktärer men det finns verkligen några som utmärker sig:

De som inte syns men som syns: Det vill säga personer som på ett sätt är "osynliga". Man skulle kunna tro att de inte vill synas men man lägger märke till dem. Har ett lugnt ansiktsuttryck. Kan vara personer som är blyga eller osäkra eller helt enkelt sådana som bara inte behöver höras.. :)

De som behöver synas:
Typ uppklädda kvinnor i 35-42 års åldern som har klätt upp sig för att få unga pojkar att titta till eller männen att tappa hakan. Det roliga är att de sällan gör något vettigt på gymmet utan går mest "runt" och dricker vatten. Kommer ofta i sällskap och ser till att man märker att de anländer!

De som hörs: Mestadels män i blandade åldrar. De yngre hörs när de lyfter väldigt tungt. De äldre hörs när de kämpar för fullt på rullbandet, det är allt lite roligt att höra hur folk rätt vad det är vrålar!

De man inte lägger märket till:
Folk som helt enkelt smälter in, inget dåligt med det! Men om man tittar noga så ser man de såklart, men man kanske inte har de på minnet..

Unga och uppklädda: Tjejer som killar, lite färre och snyggare plagg. Visar gärna upp det man har, kan vara både diskreta eller uppmärksammande kläder. En del tränar, andra pratar i mobiltelefon?

Det är intressant hur mycket man kan lägga märke till..undrar vart folk placerar en själv? Vart placerar ni er? Har ni fler grupper?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback